Gość 19 Daj mi klapsa Napisano Marzec 11, 2013 Szukm kogos kto mi da lanie po rodzicielsku. Moj starzy mnie nie bili , chlopak tez nie chce... :( chcialabym lekkie klapsy... Scenki matka i orka.nauczycieli niegrzecna uczennica. Kiedys dostalam lanie od matki mojego bylego chlopaka... Byl w sklepiea ja poszlam zajarac na balkon jego matka przychodzi i mowi ze nie bede tu palic a ja ze pyskata jestem to powiedzialm jej od najgorsych ta nie wiele myslac pewnie popchnela mnie na sciane i dala pare klapsow ja krzyczalam a ta zaciagnela mnie do pokoju byla to kobieta przy tuszy a ja chuda jestem nie milm z nia szans zlapala mnie za ucho i spytala czy oducze sie palic a ja ze nie i aczelam sie z nia szarpac przelozyla mnie przez kolano i aczela okladac zdjela majtki i bila.. Bardzo se podniecialam przy tym rozstalam sie z tym chlopakiem czego bardo zaluje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomc 0 Napisano Luty 20, 2023 Skąd jesteś? Ile masz lat wita Tomek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach