Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ekspress

Włosy na klacie - obrzydzają ?

Polecane posty

Gość Ekspress

Kobiety chodzi mi o wasze pierwsze odczucia , czy włosy na klacie powodują jakąś nie chęć ? Muszę powiedzieć że mam również na plecach i brzuchu . Mi się osobiście niezbyt podobają , a wy co o tym myślicie ? ;)

Gość kingusialove
taak, jak najbardziej obrzydzają, gdzie ty zyjesz w zoo, wex cywilizowany człowieku za maszynkę i ogól sweter

Włoski na klacie mi nie przeszkadzają natomiast na plecach już tak.Chociaż jak się kogoś kocha to się pokocha i jego włosy na plecach ;)

Gość Ekspress
Nie są one jakoś gęste jak dżungla w amazonii ale jednak są.. sorry ale mimo wszystko gorylem nie jestem :) no właśnie warto je golić ?

Gość wredniucha100
jak byłam młodą panienką to nienawidziłam wąsów, zarostu i klaty z włosami a dzisiaj mój ideał to:http://www.google.pl/search?hl=pl&gs_rn=5&gs_ri=psy-ab&pq=jason+momoa&cp=5&gs_id=aj&xhr=t&q=khal+drogo&bav=on.2,or.r_qf.&biw=1280&bih=707&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=lP0-UcD0H4GqOviEgdgL

Możesz mieć problem z odrastającymi włoskami.Na plecach możesz usunąć laserowo.Moja koleżanka się zarzekała,że nigdy nie będzie z facetem,który ma włosy na klacie.Poznała świetnego faceta,który jest mocno zarośnięty(na klacie,brzuchu,nogach,plecach)i jak się do niego przytuliła i przede wszystkim pokochała to już nie chce innego :).Ja kiedyś też myślałam,że facet powinien być gładki ale włosów na klacie mojego faceta nie usunęłabym nigdy :)

Gość fklfm
mnie obrzydzaja faceci ktorzy gola sobie klate.....leeeeeeeeeee masz wlosy to ok, nie masz tez ok ale jak sobie juz golisz to .....

Gość dix ae
na klacie sa ok ale na plecach i ramionach juz nie