Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamusiaNatalki22

Jakie imiona mają Wasze dzieci (oba) i dlaczego takie?

Polecane posty

Gość RYSIÓW
JULIA MAGDALENA

Gość metelka elka
Synek Michał. Bo ładnie brzmi z nazwiskiem :)

Gość moje dziecko ma jedno imie
po co mu dwa?

Gość mama chłopców
pierwszy syn Hubert Piotr 1 -wybierał mąż, 2 po mężu bliźniak pierwszy Wojciech Stanisław mąż wybierał pierwsze, drugie po moim tacie bliźniak drugi Cezary Krzysztof pierwsze wybrałam ja, drugie po moim teściu

Gość ufuff
Filip Adam - Filip,bo tak nam sie podobalo, Adam,bo tak na drugie mają maz,jego ojciec i dziadek Jakub Łukasz - Jakub,bo takbwybrał starszy syn,a Łukasz,bo tak ma na imie moj brat

Gość estemere
Katarzyna Wiktoria - Kasia po mojej ulubionej wokalistce muzyki irlandzkiej i szant, , przyjaciolce, na ktorej koncercie poznalam tate mojej corki i przy jej muzyce pewnie sie poczela:) (nie an koncercie zeby byla ajsnosc:) Wiktoria- bo jest moim zwyciestwem, ciaza byla zagrozona, ale malenka zwyciezyla i przyszla na swiat:)

Gość zwyczajne, polski imiona
córka Urszula - po babci i mamie chrzestnej [siostra starsza o 15 lat] - te dwie kobiety są dla mnie wzorcem, dla nich nie ma rzeczy niemożliwych, długo by o tym pisać. Syn Arkadiusz - po dziadku ze strony męża. To imię wybrał mąż, dziadka kochał, był jego wzorcem. Nasze dzieci mają tylko po jednym imieniu