Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolajnaa.

CAŁYMI DNIAMI SIEDZE W DOMU I..

Polecane posty

Gość karolajnaa.

nic nie robie,bo nie mam pracy:(:(mam 20lat. skonczylam tylko liceum.

Czasem tak bywa.Ja też nie mam pracy jak na razie i siedzę w domu. No ale już niebawem wiosna i praca będzie gdyż zajmuję się budowlanką Jesteś młodziutka i praca się znajdzie. A tak po prawdzie to gdzie mieszkasz?? Tu niedaleko mnie szukają kogoś do baru a raczej Restauracji

Gość karolajnaa.
mieszkam na pomorzu.ciezko tu z praca nawet w jakims barze:(

Oj to szkoda bo ja na Śląsku. Ale musisz być dobrej myśli że coś się znajdzie. Cieszy mnie to że chcesz pracować. To dobrze o tobie świadczy.

Wiesz jak widzę tą dzisiejszą młodzież co tylko bawiła by się a nigdzie ni pracowała bo lepiej i lżej jest na utrzymaniu rodziców. To szlak mnie trafia. Ty przynajmniej chcesz pracować i to się liczy.

Gość karolajnaa.
chce ale co z tego jak znalezc nie moge:(w wakacje na pewno znajde ale to tylko jakas sezonowa nad morzem.

Niestety z pracą ciężko ale nie poddawaj się :).Jesteś młodziutka jeszcze i z pewnością coś znajdziesz.Ja pracę mam ale szukam sobie czegoś dodatkowego w necie.Wierz mi,że można znaleźć fajne oferty czasami a lepiej mieć kilka złotych w portfelu więcej niż nic :)

Gość xxxx011
Jak siedzisz to masz jak ja :) ...łażę po necie. Ostatnio siedzę na FB i http://www.profifile.pl. Ten 2 ciekawszy jak dla mnie. A praca się znajdzie

Gość karolajnaa.
szukam w necie.na stronie mojego miasta.wlasnie znalazlam ogloszenie ze szukaja opiekunki do dziecka. po 18mam dzwonic,chociaz to,zobaczymy czy sie uda.

Gość bomba562
nie ty jedna. Na mazowszu bezrobocie najmniejsze? To chyba w większych miastach bo w moim mieście jest cienko. Autorko, też skończyłam szkołę, siedzę w domu od prawie roku, wprawdzie uczę się zaocznie ale nie wiadomo, czy po tym też coś się uda. Bez perspektyw, bez żadnych szans na pracę (brak znajomości, na jedno miejsce zgłasza się kilkadziesiąt osób- i miej tu szansę), na utrzymaniu rodziców (to dla mnie jest najgorsze, że muszę ciągle prosić o pieniądze na swoje potrzeby). Wysyłam CV, pytam ale nadziei już nie mam. A od siedzenia w domu tylko dupa rośnie :o. Młody człowiek, zdolny do pracy, silny, wytrzymały a marnuje się w domu.

Szkoda mi komentować tych bzdur co jakiś Idiota napisał wyżej. Powiem ci tylko jedno szanuj inny a sam będziesz szanowany. Właśnie nie poddawaj się a wszystko będzie dobrze. Ja będę trzymał kciuki za to abyś prace znalazła.

Gość jmamt
do roboty dzido!

Gość bomba562
przepraszam, to ja jestem idiotką?

Gość karolajnaa.
dzieki jarek.

Nie wiem kto Ten co Na nicka Jarek hanysie. A co to za osoba to nie wiem bo nawet nie ma odwagi się tu zalogować. I może podawać się za każdego!!

I bez nicka można być kulturalnym człowiekiem np jak Karolajnaa czy inni wypowiadający się na tym forum.

Gość MalinowoTruskawkowa
a masz w ogole jakies szanse na znalezienie pracy w najblizszym czasie? nawet sezonowej?

Gość qqaaaaaaaaaaasssssssss
karolina a skad dokladnie jestes? bo ja tez pomorze i nie moge znlesc pracy.

Gość Rozkrak
masz kwalifikacje jak ten tu ode moder zeby zostać paziem pucybutem :-) zacxzniesz od lizania podeszf ale szypko awansujesz na przedszkolankę czyli kadrową od gry w kosza eheheheheheh ustalisz dyzury na sezon wiosenno-letni to łatwa praca ehehehe same łby

Gość MalinowoTruskawkowa
"szypko" :D

Gość qqaaaaaaaaaaasssssssss
u

Gość karolajnaa.
od kwietnia ide na kurs bedzie trwal msc,za to dostane ok 800zl. a na wakacje prace sezonowa na pewno bede miala ale to nie jest stala praca..

Gość djwejfds
Jestem w tej samej sytuacji!! Właśnie siedzę na portalach ogłoszeniowych i rozsyłam moje mizerne CV..... teraz czekam, czy ktoś może odpowie na maila, co chwilę odświeżając skrzynkę...

Gość karolajnaa.
ja nawet nie mam matury:(i tak studiow nie planuje

Gość djwejfds
Ja z kolei mam maturę, ale co to zmienia... Skoro i tak sobie nie poradzę na studiach :( ale uczę się w szkole policealnej, by mieć zniżki na bilety... Bo zawodu porządnego mój kierunek mi nie da.

Gość Rada dnia
Zacznij dawac dupy za pieniadze. Miej swoje pieniadze chociaz by na tampony ;)

Z taką radę to możesz polecić swojej kobiecie czy dziewczynie.Lub sama tak dorobić.