Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Przyszłam_ponarzekać

oblałam ale humor mi dopisuje:P

Polecane posty

pierwszy egzamin na prawko za mną. Niestety wynik negatywny, ale to nie popsuło mi specjalnie humoru. Plac poszedł gładko (a bałam się strasznie), na mieście nie było najgorzej, ale w końcu "pałka się przegła" kiedy skręcając z jednokierunkowej w lewo ustawiłam się po złej stronie. Mój ewidentny błąd. Pan egzaminator PRZESYMPATYCZNY, od początku starał się złagodzić mój stres... zaczynając od tego że tak mi się ręce trzęsły z nerwów że na placu nie mogłam otworzyć maski i w końcu się zaśmiał i zrobił to za mnie i kazał się nie denerwować aż tak. Po mojej ewidentnej wpadce powiedział że mu przykro, ale niestety zagubiłam się w plątaninie uliczek jedno i dwu kierunkowych i nie możemy kontynuować. No racja bo po kilku minutach już sama nie wiedziałam z jakiej zjeżdżam a w jaką wjeżdżam (ach ten stres). Powiedział że następnym razem na pewno będzie lepiej, że więcej opanowania i mniej stresu bo jeżdżę dobrze, choć czasem zbyt dynamicznie i dlatego jak zdam to mam się zapisać na jakiś rajd bo widzi że by mi się spodobała taka mocna dynamika jazdy :P Kupa nerwów ale zaliczam to do doświadczeń zdecydowanie pozytywnych, może za tydzień będzie lepiej:)x Życze wszystkim zdającym takich egzaminatorów i oczywiście wyników odmiennych niż mój.

Gość facet.to.
A masz ochotę na małe ruchanko w aucie? :P