Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama czterolatka

ile ważą i mierzą wasze 4-latki?

Polecane posty

Gość mama czterolatka

chłopcy?

Gość mama czterolatka
mój waży 14,5 kg, mierzy 100cm, malutko je i jest szczuplutki:O taki z niego niejadek, martwię się, że jest za szczupły i za niski. byłam na bilansie i pediatra mówiła, że mieści się w dolnej granicy skali:O

Gość Joolii
105 cm i 17,5 kg

Gość mama czterolatka
mój w lutym skończył 4 lata, z jedzeniem jest koszmarnie:(

u nas też. tzn. małymi kroczkami robimy postępy. z tym, ze ja przebadałam dziecko- wyniki ma bardzo dobre więc przestałam się tym przejmować

Gość mama czterolatka
mój też wyniki ma dobre, usg też nic nie wykazało, więc pediatra nie kazała się martwić, ja jednak się martwię:O

To przestań już :) Znam naprawdę sporo dzieciaków podobnych do mojego syna i mają się dobrze:) Przemycaj mu tylko co się da w rozmaity sposób :)

Gość ghjjgvj
Kurcze, wyszłam w topik z ciekawości, ale teraz hmm boję się o małą, właśnie wczoraj byłyśmy na mierzeniu, i moja mierzy 100 i waży 18 kg, ma 2 latka i 2 miesiące...jest poza siatką od urodzenia, ale babka mówi se taka jej natura, nie jadek z niej okropny, małą jest zbita, z brzuszkiem, ale nie wyglada Jak nalany grubasek.. hmm maz też w sumie urodził sie 5 kg. Może i taka ich natura...już sama nie wiem

Gość ghjjgvj
Sory za. Literowki, tel mi zmienia wyrazy

Gość mama czterolatka
tak właśnie myślę, że wzrost i waga dziecka zależy od jego wagi urodzeniowej, no i od obecnego wzrostu zależy jego waga. mój synek miał 51 cm i 3,3kg przy urodzeniu, więc nie był jakoś specjalnie duży, raczej w normie. twoja córeczka jest wysoka i pewnie od tego zależy jej waga, wiesz, kości, mięśnie...

Gość jołmama
kurcze mój synek jakis taki duży... ma 110 cm i waży 18 kg, jest baardzo szczupły,żeby nie powiedzieć chudy

moj "patyczak" wazy niecale 18 kg, ma 119 cm wzrostu. sama skora i kosci. teraz juz nawet nie jest chudy, jest anorektycznie chudy. z jedzeniem wielki problem mamy. teraz w sumie praktycznie nie je :(

Gość Sasandra
104 CM wzrostu waży prawie 17 kg

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ubrania na 110, a wazy 14kg, i jest w sam raz. w grupie w przedszkolu sa tez duzo drobniejsze dzieci.