Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakto?jakto?jaktojest?

kolejna ciąża po łyżeczkowaniu

Polecane posty

Witam mam pytanie w jakim czasie od łyżeczkowania udało wam się ponownie zajść w ciążę ? czy zajęło wam to mniej czasu niż o pierwsza ciąże ? i czy to prawda że 3 miesiące od łyżeczkowania czy poronienia są bardziej płodne ? z góry dziękuję za odpowiedzi :) o ile ktoś się znajdzie by pogadać :)

Hej, chyba jestesmy w podobnej sytuacji. Poronilam moja pierwsza ciaze w 11 tyg... niestety. mialam zabieg. tez slyszalam, ze kobieta jest bardziej plodna ale nie wiem ile w tym prawdy. powiedz mi prosze tez mialas lyzeczkowanie?

tak miałam łyżeczkowanie w 8 tygodniu

a ty kiedy zaczynasz kolejne starania ? ile staraliście się o pierwszą ciążę ?

Powiem Ci szczerze, ze nie staralismy sie. Mialam diagnoze, ze nie bede miala dzieci wiec nie uwazalismy. Jak mialam 19 lat chorowalam i wtedy lekarze stwierdzili, ze z dzieci nici. przez 7 lat pogodzilam sie z tym az tu nagle szok. powiedz mi ile czekalas na miesiaczke?

na miesiączkę czekałam 5 tygodni i 2 dni a wy się staracie teraz o dziecko zamierzacie w ogóle?

ktoś jeszcze się przyłączy do rozmowy chciała bym jeszcze aby ktoś się wypowiedział :)

Nie potrafie ci odpowiedziec na to pytanie. ja chcialabym, partner ma obawy. mowi, ze najpierw kupno domu i stabilizacja finansowa a pozniej dziecko. ja jednak chcialabym juz zaczac starania ale nie chce naciskac

Gość ona mi
ja w ciaze po lyzeczkowaniu zaszlam ponowie dopiero po 3 latach,w miedzy czasie okazalo sie ze mam niedoczynnosc tarczycy,moze dlatego wszystko tak dlugo trwalo