Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edzia27...

troche glupie ale powazne pytanie:)

Polecane posty

Gość edzia27...

w czym spicie w nocy? nie chodzi mi o romantycza kolacje ze sniadaniem tylko tak w dzien powszedni:) bo ja np w zimie spie w dlugich spodniach dresowych lub z tzw. pluszu do tego jakas bluzka bawelniana z dlugim rekawem a czasem gdy mi zimno zakladam jeszcze na to polar i w tym wszystkim pod kolderke. oczywiscie obowiazkowo skarpetki;) latem w koszulce na ramiaczka i krotkie spodenki dresowe. moze jestem dziwna ale nie spie w pizamach ani koszulach nocnych. a wy?

Gość w pizamie
albo koszulce nocnej, czasami w podkoszulce. i majtki, ale bez skarpetek:)

Gość makinto
tylko na golasa.

w piżamie :) długość zależy od pory roku (czyli tak jak z normalnym ubraniem), tylko zimą i jesienią jeszcze jestem zawinięta w różne swetry i polary, bo mi zawsze zimno:-P

Gość edzia27...
whedif- to tak jak ja- tez jest mi zawsze zimno. podziwiam ludzi ktorzy zima w domach czy mieszkaniach chodza z krotkim rekawem lub szortach. ja np teraz mam na sobie sweter i polar oczywiscie dlugie spodnie i jest mi tak srednio;)

Gość bladyna 30
ostatnio spie w bawelnianych leginsach i koszulce a na to szlafrok;)

Gość herrr
w powyciąganym t-shircie :D mam na tyle ciepło w domu, że nie muszę zakładać żadnych spodni, a tym bardziej polara

Gość gguv
w koszulce ojca bo jest wielka zawsze mu którąś podwędzę z szafy w moich gaciach i w moich skarpetkach jak jest zima to mam pidżamy po ojcu z dzieciństwa i skarpetki z wełny ubieram

Gość kolesiuuufa
Mi jest gorąco i spie w koszulce nocnej na ramiączkami

Gość edzia27...
na prawde nikt nie moze napisac powaznie tylko takie glupoty.... ja tez mam cieplo w domu ale jestem zmarzluchem i jest mi za zimno aby spac np w krotkich rekawkach i szortach (bo pizam nie uzywam od wielu lat)

Gość panieszkaoaoa
Ja śpię w majtkach i koszuli. Jak jest zimno to lubię się tak wtulić w kołderkę mhm

Gość jak byłam mała to
tez nie uzywam piżam. śpie w jakis luznych koszulkach albo t shirtach mojego faceta. i w skarpetkach bo zawsze zimno mi w stopy

Gość lubie spac nago
albo w samych majtkach, albo w koszulce i majtkach, albo w koszulce bez majtek. koszulki lubię takie satynowe, śliskie ( pościel zresztą też ), ale bawełniane też mam. Mnie jest zawsze ciepło :-)

Gość rabbit junk
ja w leginsach i bluzce lużnej, w lato tak samo, tylko bez leginsów

w piżamie, albo koszulce mojego chłopaka, albo w koszuli nocnej, czasem w dresie jak mi zimno, a jak gorąco to w krótkiej koszulce i majtkach ;]

Gość ja spie zawsze
w jakiejs krotkiej podkoszulce i majtkach, ewentualnie w jakiejs haleczce ale to zalezy jaki mam nastroj ;p mi jest wiecznie gorąco wiec czy zimna czy lato spie "wyrozbierana".

Gość thjutyujty
w bawełnianych spodniach alladynkach i podkoszulku, jak jest chłodniej to dokładam sobie ciepłe skarpetki i bluze, jak jest ciepło to zmieniam alladynki na bawełniane szorty.

Ja nigdy nie śpię w skarpetach, swetrach, a poza tym jak mi zimno to wolę wziąć dodatkowe nakrycie niż jakiś polar czy coś, bo tak mi wygodniej. w grubych warstwach ubrania na noc czułabym się nieswojo