Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapracowana baba

Zakupy spożywcze online

Polecane posty

Gość zapracowana baba

mam pytanie, czy ktoś z was robił takie zakupy w Almie? Nie mam możliwości w tym tygodniu zrobienia tradycyjnych zakupów a w sobotę duża impreza urodzinowa mnie czeka. Byliście zadowoleni ?

Gość gość
A mieszkasz może na terenie Warszawy? Nie wiem jak Alma, ale mi pasowały zakupy we frisco.pl i polecam pomimo że już po urodzinach Duża dostępność kurierów, no i większe zakupy na chrzciny synka zrobiłem wieczorem kiedy mały spał

Gość Jennnyyy
Nie odważyłabym się wyprawiać chrzcin w domu ,za dużo roboty.Znam Almę,także P&P,Tesco ale najlepiej wypada właśnie Frisco, masz pewność ze ci nie wetkną produktów innych niż zamawiałaś :)

Gość qlulowq
Ja też z frisco jestem najbardziej zadowolona. Produkty masz dostarczone świeże, nowiutkie, nie dotykały ich wcześniej setki klientów.

Gość kosmakos
Ja też często siadam wieczorem przed kompem i na spokojnie kiedy dzieci już śpią, zamawiam spozywke na frisco, środki czystości i pampersy.

Gość Fromka
Ja robilam w tych sklepach, ale zdarzylo mi sie tez w selgrosie online (selgros24.pl) i kurcze! fajnie,bo wiele ciezkich rzeczy, czy tez kupowanych hurtowo jest przywozonych pod moj nos :) Fajnie! nie powiem! ;)

Gość Trakti
Takie duze, duze zakupy zdarzało mi sie do tej pory robic w Selgrosie :) Ze wzgledu na ceny i latwa dostepnosc duzej ilosci towaru (prowadze kawiarnie). Wiec ucieszyl mnie fakt,ze otworzyli takze sprzedaz internetowa:) Bardzo to korzystne rozwiązanie

Gość KawaCzarna
Dla mnie zakupy spożywcze on-line to obecnie standard. Już się praktycznie odzwyczaiłam od chodzenia do marketów, jak mi coś na juz potrzeba, bo zapomniałam, to do osiedlowego skoczę i mam z głowy. Najczęściej zamawiam na frisco, bo ceny maja dobre i często są jakieś promocje.

Gość zmeczona_mamuska
Słyszałam o tym markecie frisco i chyba też spróbuję, bo przy małych dzieciach robienie zakupów to prawdziwa nerwówka.

Gość bella mour
Od jakiegos czasu to u mnie główna metoda zakupów, bo czasu wiecznie brak, to raz, a dwa, ,miej kupuję niepotrzebnych rzeczy, więc też sporo pieniędzy oszczędzam (również na dojazdach do marketów, bo dostawa zazwyczaj wychodzi mi darmowa, a dojazd do sklepu i z powrotem to pewnie ze 20 zł minimum)

Gość gość
Najlepsza rzecz! Ja też kupuję tylko online. Wszystko czego potrzebuje mam na http://biofarma24.pl/ - polecam każdemu. Nie dość, że eko to jeszcze wszystko w jednym miejscu i nie muszę biegać po kilku sklepach i marnować czasu. :)

Gość gość
również kupuję online, nie lubię chodzić po sklepach, w tłumie ludzi i w pośpiechu, o takich atrakcjach korki to nawet nie wspomnę ;) kupuję na frisco.pl, mają fajne promocje, zwykle jest duża dostepność towaru i szybka dostawa nawet tego samego dnia.