Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniulaaa

niech mnie ktos przywroci na ziemie.. nie moge sie zakochac w nim

Polecane posty

Gość aniulaaa

do sklepu przychodzi pewien chlopak, w sumie widzimy sie od 3miesiecy.. i tak po malu to wszystko sie rozkreca, on ciagle biega za mna chce moj nr tel mowi ze mu sie podobam itd... ale problem w tym ze ja mam meza i dziecko i nie wyobrazam sobie zeby ich stracic, zdradzic albo cos.. on mial dziewczyne byli ze soba pare dlugich lat, w zeszlym tyg z nia zerwal.. najgorsze jest to ze tak mi zawrocil w glowie ze niee wiem co czuje :-( poprostu tak mi sie podoba ze ciagle mysle o nim, mysle ze to zauroczenie z mojej i jego strony... ale kusi mnie zeby dac nr zeby popisac z nim, jak na mnie patrzy to mi serce staje :-S wiem ze maz mnie kocha i nie moglabym mu tego zrobic... ale czuje sie okrpnie, mam wyrzuty sumienia ze mysle o nim, ale tak naprawde to czuje sie tak jakbym sie zakochala...

Gość gguv
powiedz mu że mąż się dowiedział że on cię podrywa i chce mu nakopać w dupę od razu się chłopaczek zmyje

zauroczyłas się nim. Ktoś nowy,fascynujący. Odpuśc sobie go, fajnie jest, ale masz za dużo do stracenia a auroczenie mija.

Gość kakajaka
Ech,popisz z nim ,nie zje cie od razu. drugi raz sie nie urodzisz....Nie pytaj lepiej skad to wiem