Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewkamarchewka85

czy mogą cofnąć vize do usa

Polecane posty

Gość ewkamarchewka85

dostałam vize na 10 lat w 2011 . teraz gdy chce sie wybrac zobaczyłam ,ze jest na niej bład w imieniu brakuje jednej literki . byłam w ambasadzie pani z okienka poszła do konsula konsul zadecydował ,ze mam wysłac paszport z vizą i listem wyjaśniającym przez kuriera do nich jeszcze raz i wtedy mi ja poprawia . Paszport w którym mialam wbita vize juz utracił waznosc ,ale mam juz nowy kazali mi oba wysłac do konsulatu i wtedy mi wbija w nowy kunsul powiedizla na miejscu ,ze zrobia tak jak mialam na 10 lat. Czy jest taka mozliwosc ,ze moga mi ta vize cofnac czy ktos zna takie przypadki

Gość ewkamarchewka85
??????? czy ktos wie co na ten temat

Gość ewkamarchewka85
wyczytałam na necie ,ze jakas kobieta ale to było w 2002 roku zmienila nazwisko bo wyszłą za maz miala nowy paszport i chciala ,zeby jej zmienili vize i jej zabrali tylko ,ze onaj uz była wzesniej w usa kilka razy ja nigdy nie byłam

Gość ewkamarchewka85
widze ,ze nikogo nie obchodzi temat

Gość chamskaa licealistka.
tak, wiza moze być cofnięta w każdym czasie bez podania przyczyny

Gość ewkamarchewka85
mowiłam ,ze mam bład na vizie w imieniu . chodzi o odpowiedzi osob kore słszały o tkaich przypadkach wsrod znajomych rodziny

Gość ewkamarchewka85
najpierw dzwonilam powiedizlam o co chodzi potem kazali przyjechac konsul powiedzial ,ze dostane tak jak były tylko poczta mam wysłac list wyjasniajacy i poszporty . i ze zostana mi odesłane przez kuriera

Gość ewkamarchewka85
naszły mnie jakies dziwne przeczucia az nie moge spac w nocy wiem ,ze dokumenty odtarł do ambasady w sorde tydizen temu czekam tydizne i sie niecierpliwie jak dlugo to moze potrwać. boja sie