Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karafskdf88f

CZY WIDZIELISCIE KIEDYS NA ZYWO JAKAS GWIAZDE Z TELEWIZJI??

Polecane posty

Gość karafskdf88f

jakas aktorke albo kogos innego znanego z ekranu?? czy jest taka sama na zywo jak w tv ? slyszalam ze doda to anorektyczka wrecz i w tv wyglada grubiej ..i ze tv ogolnie pogrubia osoby..

Gość ja widzialam bogusia linde
oliviera janiaka, martyne wojciechowska,wojtka cejrowskiego, wszystkich nad morzezm w sezonie

Gość ja widzialam bogusia linde
i nie od dzis wiadomo, ze kamera pogrubia i dodaje kilogramow

Gość no wodziałam i co z tego
to są ludzie a nie Bogowie

Gość kafrr88gggg
ale jak wygladaja na zywo

Widziałam kilka :) Najwięcej polityków, a z "gwiazd" np Liszowską i jest straaaasznie dużą babą...nie że gruba tylko taka kawał baby ;) potem Olbrychskiego, Pazurę, Lindę, Kubicę, całą drużynę siatkarek z reprezentacji Polski, Justynę Kowalczyk i inne zawodniczki z biegów...i dużo piosenkarzy polskich i zagranicznych, którzy występowali w moim mieście, w czasach kiedy jeszcze chciało mi sie ustawiać po autografy, bo tych widzianych z daleka w ogóle nie liczę :)

Jeśli chodzi o pogrubianie to moze trochę...za to faceci w tv zawsze mam wrażenie ze są wyżsi a na żywo ledwie średnia krajowa, jak dobrze idzie :o

z ostatnich zapamiętanych- Kasia Skrzynecka na lotnisku w Wawie. Była spóźniona i przebiegła obok mnie, biedna, obładowana totalnie, w takich śmiesznych leginsach, pociesznie to wyglądało ;) A z megafonu wywoływano ją parokrotnie z nazwiska, więc chyba tylko na nią czekali. Tyle jeśli chodzi o anonimowość ;)

Gość ja tylko szwedesa
bubiu hcfgb fdghnfrrg

Gość dolonna
ja widziałam Jaworowicz z programu sprawa dla reportera,w odosobnionym kurorcie nad morzem, była obwinieta białą jedwabną chustą na twarzy i najpierw poznałam jej głos a później zobaczyłam że to ona siedziała na uboczu razem z tym znanym kucharzem Sową była inna niz w telewizji, żartowała, smiała się i myziała go pieszczotliwie nosem po twarzy

Gość tinka**
ja widziałam Prokopa w realu jest jeszcze chudszy niż w tv

Gość jaworowiczxff
ma meza kretyni