Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ArekMarekDarek

Moja dziewczyna nie dba o higienę!

Polecane posty

Gość ArekMarekDarek

Moja dziewczyna podmywa się co 2 dni a kąpie raz czasem dwa razy w tygodniu. Pytanie do kobiet czy wy tez tak macie??

Macie jedną i tą samą dziewczynę? To, który jest tym szczęściarzem i jest pierwszy w kolejce?

Gość ArekMarekDarek
Wszyscy ja zadawalamy

Gość fjqgzuyfgquyfgqez
ja biore prysznic codziennie wieczorem lub rano zalezy co robilam w ciagu dnia, glowe myje co 2gi dzien

Zdecydowanie nie mogłabym tak funkcjonować.. Biorę prysznic codziennie rano przed pracą i przy tym codziennie myję włosy, żeby zawsze wyglądać świeżo.. Wieczorem oczywiście też nie zapominam o higienie.. A wiadomo, na co mąż będzie miał akurat ochotę? :)

Gość zona Kaska lubi muzyke
Bosze w dzisiejszych czasach chyba nie ma juz kobiet typu-kapiel raz w tygodniu najlepiej w sobote bo w niedziele do kosciola :D To zart prawda?nie uwierze ze kobiety podmywaja sie dwa razy w tyg i kapia jak babcie za czasow PRLu:D

Nie wiem czy to prowo czy nie, ale w dzisiejszych czasach to chyba normalne, że ludzie kapią się codziennie, a czasami i częściej, np. w lato.Nie wyobrażam sobie nie myć się. Dziecko wie, że codziennie trzeba wejść do wanny, a dla dorosłego to już chyba standard jest? ale, uwaga !!! są wyjątki. Mój szwagier boi się wody jak murzynek Bambo, że się wybieli.Czasami jak nocowaliśmy z mężem u niego lub on u nas to nie kąpał się, zębów też nie myje, zawsze mówi, że z gównem się nie bił i nie będzie się mył, raz na tydzień wystarczy, jego żona nie lepsza.Mojej córki koleżanka powiedziała jej, że myje się co drugi dzień, więc jednak jeszcze są wyjątki