Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalunia +-

Wynajem mieszkania - czy istnieją normalni wynajmujący?

Polecane posty

Gość gość
2:32 Po to jest kaucja, widocznie twoje ogólne sprzątanie to za mało aby było czysto, a sprzątaczka za darmo nic nie zrobi. Olej na ścianie sam nie zniknie. Właścicel ma prawo potrącić z kaucji koszty sprzątania, itp. Nic nie wskórasz.

Gość gość
Jeżeli chcecie mieć pewność że wynajmujący będą płacić regularnie za mieszkanie to powinniście udać się z podpisaniem umowy do notariusza. Wtedy umowa nabiera mocy każdy musi jej przestrzegać. Jeżeli jesteście z Torunia lub okolic to polecam wam kancelarię notarialną www.notariuszchwialkowski.pl Sam tam podpisywałem niejedną umowę i jestem zadowolony z obsługi z jaką się spotykam w tej kancelarii.

Gość gość
Podpisywanie umowy najmu u notariusza jest najlepszym sposobem na nieuczciwych wynajmujących. Sama tak robię. Jeżeli mieszkacie w Gdańsku to polecam wam zgłosić się do kancelarii notarialnej www.notariusz-gdansk.eu Mają spore doświadczenie w umowach najmu.

Gość kuchana
Z różnych opowieści wynika, że i wynajmujący i ci, którzy wynajmują komuś mieszkanie bywają różni. Ja przez parę lat wynajmowałam od różnych ludzi mieszkanie i na szczęście trafiałam na normalne osoby, ale wiem, że moi znajomi nie mieli tyle szczęścia.

Gość gość
Ja wynajmując mieszkanie zdecydowałem się na skorzystanie z usług firmy www.mieszkaniami.pl Oni zajmują się zarządzaniem najmem i robią to bardzo dobrze. Osoby, które teraz wynajmują moje mieszkanie nie robią żadnych problemów.