Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czemu tak jest że

"Każdy, kto pożądliwie patrzy na kobietę....

Polecane posty

Gość czemu tak jest że

"Każdy, kto pożądliwie patrzy na kobietę, już się w swoim sercu dopuścił z nią cudzołóstwa" (Mt 5,28) to jak mam sie patrzyc na kobiete skoro mi sie ona podoba mam odżucać myśli ale co ja mam zrobic jak mi sie mężatka podoba bo jest dojżała np . co ja mam zrobić . chyba niezasaluguje na życie wieczne niewiem czy sie niepodac .

Gość czemu tak jest że
alo całkiem przestac sie z kobietami zadawac unikac ich czemu t takie trudne jest

Gość adghj
Chodzi o to żebyś jej nie pożądał, podobać Ci się może i żebyś nie wyobrażał jej sobie w sytuacjach łóżkowych:)

Gość czemu tak jest że
no czyli mamn brzydka kobierte szukasć .

Gość to wynika z tego
że jak patrzysz na kogoś pożądliwie, to uprzedmiotawiasz tę osobę. A każda osoba ma prawo do godności, ponieważ jest obrazem Boga.

Gość jeśli tak się tym przejmujesz
to biegaj po kazdym takim spojrzeniu do spowiedzi i masz z głowy :D A przy okazji ksiadz coś ciekawego usłyszy :) A nie tylko stare babcie, które nie wiem z czego się spowiadają. Może też mają grzeszne myśli, bo już nikt ich nie chce :)

Gość czemu tak jest że
albo przestac wierzyc bo to jest bardziej męczace niż samobujstwo chyba

Gość ejoen
Ale czy naprawde patrzysz na nią pożądliwie? Ja to rozumiem tak,że patrzysz na nią i myślisz co zrobiłbyś z nią w łóżku?albo myślisz jak wygląda jej ciało, i tym podobne rzeczy. Staraj się odsuwac te mysli od siebie,Pan doceni Twoje wysiłki,tak myślę

Gość czemu tak jest że
ale jak mi sie podoba ta mężatka w miniuwce była ładna jest ehh .

Gość czemu tak jest że
całe ycie odswać wszystko mam sie żenic z brzydka kobieta jestem pobożny ale zadużo tego jest czasem tak pomyśliwszy dochodze do wniosku odrzucam te myśli że lepiej vbyło by sie wykończyc niż walczyc stym wszystkim wszędzie sex jest a jak ja ma kobiety niepożadać .a wierzyc połowicznie to bezsensu

Gość czemu tak jest że
albo autobusem jade wkużony że niema m zadnej kobiety że żadna niezagada domnie i potem mnie nachodza zboczone myśli ale to już ogulnie a jask ogladasz filmmyxxx to też tam sie myśli pożadliwie to też grzech .czy tylko sie widzi i niemyśli .

Gość czemu tak jest że
jakl można być zadowolonym np z żony która ma 48 lat a tu sie widzi np 18 i jest sexowna młoda ( ja mam 19 lat )

Gość tępy reakcyjniak
jak ci już bardzo sperma wali to spóść sobie własną ręką a potem ić do spowiedzi, lepiej do ksiendza niż z kobieto.

mam radę - noś ze sobą słownik ortograficzny, jak już tak spojrzysz, to szybko zerknij w słownik na obojetną stronę i zapamiętaj jak się pisze jakiś wyraz. Gwarantuję, że pożądanie przejdzie natychmiast a i jakiś pożytek z tego będzie :D

Gość pierdolewolesciagac
Ja na twoim miejscu pożądliwie bym spojrzała na słownik ortograficzny. :o

Gość czemu tak jest że
wiem że lepiej, do ksiedza to ja czesto latam

Gość czemu tak jest że
tępy reakcyjniak etam z czasem masdturbacja jest dodupy a pozatym niema wartościowych kobiet żadna na mnie nieczekała 19 lat wręcz żeby sie niecałowac ;/

Gość czemu tak jest że
wiec mi masturbacja raczej zostaje bo kobiety wolą inych choć moze mnie lubią ale czy ktora miała podobnie . ..ehh lepiej niepatrzyc siena nie i unikac ich w sensie dziewczyn .

hmm, może dziewczyny nie lubią analfabetów i dlatego nie patrzą tak na ciebie :) Przecież to facet ma być mądry a kobieta piękna :)

Gość czemu tak jest że
jak moge sie żenic z myśla że potem bede cierpial i jak moge sex uprawiac z myśla że to jest grzech . w małożeństwie to sa zgrzyty i krzywdzenie inych w sexie to sa choroby grzechy ii śmierć

Gość czemu tak jest że
jeśli tak się tym przejmujeszehh znam gościa który też robni błedy i ma dziewczyny .

Gość czemu tak jest że
ale poco mi dziewczyna wzasadzie ponic sexu niemoże być co mi powie że mam krzywe zęby i powie żeś deil xco mi wiecej powie żech dobruy albo miły albo przytuli a potem da wpysk ehh

Gość tępy reakcyjniak
bo kobiety takie so - przytulo a potem dadzo po ryju. dlatego zostałę tepym reakcyjniakiem.

Gość czemu tak jest że
tępy reakcyjniaketam niejestem ani dobrym wierzacym ani niejestem zakochany ani nievyłem i watpie ze bede

Gość tępy reakcyjniak
to ić do klasztoru tam bedziesz oglądał samych facetów

Gość czemu tak jest że
niec ierpie facetów wszedzie oni sa !!! chce dziewczyny ale żeby ja poderwac to w kolejce trzeba stac doszedłem do wniosku że fajne dziewczyny to jak zerwie z jednym to zadwa dni zbierze sie horda samców głupich ateistów i znimi niewygram .

Gość bo ś Paweł był myzoginem
, ot nie lubił kobiet i uważał,że jeszcze za życia tamtych, pierwszych chrześcian wróci Jezus i niema sensu myśleć o życiu na ziemi. Amen i worek mosznowy Jezusika.

Gość czemu tak jest że
spadaj żydzie

Gość Ale zauważ, nic nie ma
o pożądliwym spoglądaniu na mężczyzn. Zmień płeć lub zostań gejem a będzie po bożemu :)