Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie-do-PAN

PYTANIE DO PAŃ: PO JAKIM CZASIE OD ROZPOCZĘCIA WSPÓŁŻYCIA MIAŁYŚCIE 1 ORGAZM?

Polecane posty

Gość pytanie-do-PAN

JW.

Gość oj dłuuuugo,bardzo dłuuugo
musiałam sie uczyc swojego ciała----po kilku latch,chyba 7 czy 8 nawet. ale wreszcie sie nauczyłam swojego ciała i wiem co sprawia mi rozkosz.

Gość omnomnom
o.O 8 lat???????????? kochana, łączę się z tobą w bólu ;(((((((((

Ja do tej pory nie zawsze mam , to jest związane z cyklem (w dni najbardziej płodne, kiedy mnie nosi) o wiele mi łatwiej. Generalnie to dochodzę z pozycji misjonarskiej, aczkolwiek najbardziej podniecająca wydaje mi się na pieska. A kiedy po raz pierwszy? Chyba ze 4 lata od rozpoczęcia współżycia, z facetem nr 2 :P

Gość właściwie po kliku
spotkaniach,i to pochwowy,świetnie pasowalismy chyba do siebie on miał doświadczenie a ja byłam swiadoma swojego ciała kolezanak mi się zwierzyła,ze po 2óch latach z mezem, większość lasek udaje orgazm,zeby faceci mieli radoche,a to droga do nikąd

Gość właściwie po kliku
smutne:( dziwne ze nie szuka,nie kombinuje żeby mieć radoche z sexu skoro miała te 2 razy,to potrafi go mieć ale...to już nie moja sorawa

Gość frannkaa33
Po 10 latach,facet zostal moim mezem,to byl znak :)

Gość carla a ala
Pierwszy orgazm miałam po pół roku współżycia, potem było jeszcze dwóch facetów, ale z nimi nie miałam ani razu, następnie poznałam swojego przyszłego męża i orgazmy mam od 16 lat przy kazdym stosunku, nie wiem od czego to zależy, pierwszego faceta bardzo kochałam, może dlatego, tych dwóch późniejszych to już nie, mojego wtedy przyszłego męża baardzo kochałam i kocham nadal, może to zależy od uczucia jakim się darzy partnera?

Gość kingusialove
pierwszy orgazm miałam zaraz po tym jak zmieniłam faceta bo ten z którym starciłam dziewictwo był hujowy....ale wtedy jeszcze o tym nie wiedziałam:D:D:D

Gość pytanie do kingusialove
a gdy cię klient roocha to masz orgazm?