Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafetolinka28

RUCHY DZIECKA W DRUGIEJ CIAZY?nagle ustaly :(

Polecane posty

Gość kafetolinka28

Witam jestem w drugiej ciazy 19tc juz w 16-17 tygodniu czulam tak jakby rychy malenstwa i jestem prawie pewna ze to to. ale to juz ustalo dzialo sie to od 16 do 17 tygodnia a od 2 tygodni nic :( czy powinnam sie martwic usg mam dopiero 24 marca prosze o rady czy ktoras z was tak miala??????? troche sie martwie :(

Gość a jestes pewna
Że wtedy to były ruchy? Dwa tygodnie przerwy to Dlugo. Lec lepiej do szpitala niech sprawdzą czy wszystko ok.

Gość kafetolinka28
wlasnie nie jestem pewna ale gdy siedzialam po turecku lub tak na nogach to czulam tak jakby malutkie nogi mnie kopaly doslownie takie uczucie lub czasami jak lezalam wieczorem i trzymalam sie za brzuch to tez czulam tak jak kopniecie to samo co w pierwszej ciazy tylko ze bardzo slabe takie mini kopniaki a teraz tak od 2 tygodni juz tego nie czuje wlcale:( nie wiem sama czy to bylo to i cos teraz jest nie tak czy moze to nie byly kopniaczki ale co by moglo byc tak podobne?:( nie wiem czy mam szanse isc na usg poniewaz mieszkam zagranica tu nie robia usg kiedy sie komus podoba ma sie 2 usg w ciagu calej ciazy i tyle:(

Gość po dwoch tygodniach
od ustania ruchow plodu zaczelas sie martwic??? :O Bez komentarza....

Gość ajatezsię martwię
Ja też się martwię bo to moja druga ciąża w pierwszej ruchy zaczęłąm czuć w 19t1d a teraz jestem w 18t2d i jeszcze nie czuję ruchów a mówią, że w drugiej ciąży czuje się ruchy wczesniej. Do lekarza idę w poniedziałek ale co wieczór kładę się i wyczekuję i nic. Czy mam się martwić?? Poza tym to już prawie połowa ciązy a ja jestem -7kg od wagi wyjściowej. Mam nadwagę.

Gość ajatezsię martwię
up

Ja jestem teraz w 2 ciazy i pczulam szybko mala tak ok. 17tc, ale do 22 tc te ruchy nie byly regularne, czasrm caly dzien nic nie czulam... takie maluchy sa jeszcze male i maja duzo miejsca do brykania, teraz jestem w 24 tc i czuje juz regularnie mala.... Zeby sie nie stresowac kupilam sobie detektor tetna plodu :-)

Gość Ja pierwsze ruchy poczułam
w 19tc potem 2 tygodnie nic. To moja pierwsza ciąża, wszystko jest ok.

Gość kafetolinka28
hej dziewczyny troche mnie to pocieszylo mam nadzieje ze wszystko ok

Gość hdvzn
Ty nienormalna jesteś, na kafe sie pytasz zamiast do gina isc? Lub zadzwonic

Gość kafetolinka28
kochana nie mam ginekologa poniewaz mieszkam zagranica tu ciaze prowadzi polozna nie ginekolog i przez 9 miesiecy nie ma szans aby cie skierowali do ginekologa no chyba ze krwawisz po za tym wczoraj dalej czulam te niby kopniecia:) wiec chyba wszystko ok lub to po prostu nie to co mysle Pozdrawiam:)

Gość kafetolinka28
dodam tez ze kupilam sobie urzadzenie ktorym mozna sluchac bicia serca dziecka jutro mi przyjdzie poczta:) teraz juz bede sobie sprawdzala gdy tylko mnie cos zaniepokoi

Gość ojojojojojjoj
Nawet mieszkając za granicą można podejść do szpitala i tam od razu sprawdzają co sie dzieje. Nie jest do tego potrzebny ginekolog

Gość A jak nie będziesz umiała
znaleźć tętna płodu to będziesz schizowała :o