Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZaciekawionaBardzo

Czy można być 2 razy dziewicą? ;/

Polecane posty

Gość ZaciekawionaBardzo

Z moim ex uprawiałam sex tylko raz. Nie poczułam tego bólu którym straszyły mnie znajome. Później byłam kilka razy normalnie badana u ginekologa (wziernikiem dopochwowo) + cytologia (nie wiem czy można robić cytologię u dziewic). Za to mój pierwszy raz z obecnym facetem bolał mnie strasznie! Przyjemność zaczęłam odczuwać dopiero po paru dniach. Czy to możliwe, że byłam jeszcze dziewicą, mimo stosunku z byłym i wizyt u ginekologa?

Gość malotala 123456789
hehehehe /nie dosięgnął/ :D Dobre !

moija przyjaciolka tak miala - kochala sie z facetem kilka razy i poszla do ginekologa i podczas badania ja mocno zabolalo i ginekolog powiedzial ze blona sie calkiem nierozerwala, po ginekologu dostala krwawienia i potem juz bylo ok.

Gość ZaciekawionaBardzo
Pierwszy był o wiele słabiej wyposażony niż ten obecny :P

Gość ZaciekawionaBardzo
Wcale nie krwawiłam, ale z moim ex nie poczułam nic, przy cytologii prawie się popłakałam, a z obecnym facetem bolało okropnie za 1 razem, aż zwątpiłam w powodzenie tej misji hahaha :D

Gość Darwin
Kobieto penis w cipce to utrata dziewictwa . Nawet jak na 1 cm wsadzi to już nie jesteś dziewicą. A kwestia błony to nie dziewictwo. jedne jej nie maja, tracą wcześniej zanim poczują kutasa a inne dopiero za n-tym razem jak ich partner ma małego a one etatystyczna.

Gość i v i n a
Mozna byc dziewica kilkabascir razy tylko trzeba pamietac o zalozeniu rajstop!