Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mirosław D.

Dziewictwo a kandydatka na żonę

Polecane posty

Gość Mirosław D.
Ale na co tracisz nadzieje? Ciesz sie ze nie jestes zona meza ktorego nie kochasz. Kazdy ma problemy, jak nie umiesz spotkac milosci nie rezygnuj z niej, skup sie na rzeczach ktore daja ci radosc, nie przejmuj sie opinia innych a swoimi potrzebami. Po co Ci milosc bez wzajemnosci albo na pokaz.

Gość Mirosław D.
Pendzior o tym pisalem nie zamierzam dyskutowac na tematy o ktorych mam nikle pojecie. Po pierwsze nie napislem nigdzie o moim doswiadczeniu seksualnym a juz wiele osob snuje domyslyl. Po drugie kazdy ma prawo do wlasnych wymagan. I nie jest powiedziane dziewica-prawiczek, doswiadczona do 5 partnero- doswiadczony do 5 partnerek itd. Kobieta ma prawo wymagac od mezczyzny ze zapewni jej dobra materialne i utrzyma rodzine samej nie pracujac badz zarabiajac grosze. Podobnie z uroda czy przecietnej urody meczyzna moze oczekiwac, pragnac pieknej kobiety? lub na odwrot? Jasne kazda opcja jest dobra jesli 2 strony spelkniaja swoje oczekiwania. x Ps Fakty mity i pieniadze po co jest forum skoro nie mozna dzielic sie na nim swoimi problemami, spostrzezeniami, opinia na pewne temty? Piszesz o ciemnogrodzie ale czym ze jest podazanie za narzucanym nam stylem poprzez media i innych. Nie oceniam takich ludzi bo kazdy ma prawo do decydowania za siebie ale sa pewne oczekiwania z ktorych nie zrezygnuje i dotycza one wylacznie kobiety z ktora chcialbym sie ozenic. Napisalem o dziewictwie celowo bo to jednak bardziej daje do myslenia niz np doswiadczenie seksualne bo by sie pojawily zaraz pytania czemu 1 a nie 2). Fakt jest jednak taki ze szukam dziewicy. Gdy trafi sie wyjatkowa kobieta z doswiadczeniem to wtedy bede sie zastanawiac czy jestem w stanie to zaakceptowac(np dlugoletni zwiazek ) no i przyjac na siebie w jakims sensie to brzemie i świadomość że był ktoś inny .

Gość magdaleeeenka123
ale Ty dziwny jestes autorze!!!!!!!!!!!!!!!

Gość lelolelo
Mirosławie, a czy Ty jesteś prawiczkiem? Proszę, odpowiedz na to pytanie.

Gość Mirosław D.
Byc moze dziwny, inny czy jak to tam okreslic. Co do drugiego pytania pisalem juz wiele razy ze to od kobiety zalezy czy akceptuje czy nie moja przeszlosc seksualna i niema zwiazku z tematem.

Gość lelolelo
Unikasz odpowiedzi. Zakładam więc, że sam nie jesteś prawiczkiem. Jeśli nim nie jesteś, a sam szukasz dziewicy, oznacza to, że stosujesz powójne zasady moralne. To źle wróży na przyszłość Twojej ewentualnej przyszłej partnerce. Bałabym się być z osobą stosującą taki relatywizm moralny.

Szukanie kandydatki na żonę, która jest dziewicą - śmierdzi mi tu strasznie jakimiś kompleksami na punkcie seksu.

Gość fdsswww
Jeśli nim nie jesteś, a sam szukasz dziewicy, oznacza to, że stosujesz powójne zasady moralne ale tylko on czy kazdy? a jest roznica jezeli on sklamie na ten temat? a jak tylko przemilczy? Faceta zasada moralna mowi wprost krotka pilka czego chcesz co mozesz mi dac. I w tym wypadku jak juz tlumaczyl, musi byc zgodnosc. Ty teraz krytykujesz, ale rzecziwstosc jest jedna. Moze byc zgodnosc w 90% ale te 10% to jest cos nad czym nie mozesz przejsc do porzadku dziennego i koniec. A facet uczciwy, wytrzyma 30 lat a na starosc co? wyrzyga jej to wszystko? Jakkolwiek roznie sie ludzie starzeja, ale lubie te wersje z otepieniem :D alzhaimer nr1. Chociaz tu sie nasuwa pytanie czemu akurat to i czemu tak bardzo. Ale .... nam do tego i skoro postepuje uczciwie nie mozna mu miec nic do zarzuceniaw tej kwestii. Moze kolega wyzej ma racje i profesjonalista moglby pomoc, a moze to tylko jakas chora logika ktorej nam nie zdradzi ;)

Gość 5475686
Bezedury " Szukanie kandydatki na żonę, która jest dziewicą - śmierdzi mi tu strasznie jakimiś kompleksami na punkcie seksu." 0 Niby czemu kompleksy? Dziś często jest podział na puszczalskie i dziewice. Bardzo mało jest normalnych kobiet, które mają seks za sobą.

Gość Mirosław D.
jakie podwójne zasady? Mam takie oczekiwania, pragnienie i już. Kobieta chce prawiczka ok. Chce doświadczonego tez ok. Czemu kobieta moze oczekiwac ze facet bedzie ja utrzymywal i dzieci. Moze sama zarabiac a maz wychowywac dzieci? Jednak wiekszosc kobiet nie pojdzie na taki uklad. Inna sprawa ze ja osobiscie tez nie ale znam wielu facetow ktorym by to nie przeszkadzalo i kilka kobiet niezaleznych gdzie ona najchetniej by caly dzien pracowala a mezulekrobil obiadki i wychowywal dzieci. Najwazniejsze to sie zgrac i dopasowac. Ktos pisze o kompleksach zwiaznych z seksem. Nie odczuwam takowych, za to mam potrzebe poczucia ze kobieta jest wierna i nikt oprocz mnie jej nie miał w łóźku, Skad to sie wzielo? Moze jakies pradawne instynkty moze to ze zbyt wiele zajetych kobiet wskoczyloby mi do łózka. Pewnie nie mialbym z tym tak dużego problemu gdyby nie to ze kusza mnie kobiety kumpli i nie tylko. Niektore nawet w ich towarzystwie ich wkurwiaja uwodzac mnie a inne udaja kochajace zony a gdy jest okazja i nie mam w okolicy jej faceta to zmienia sie w dzika kocice. Zbyt wiele widzialem, a nawet słyszałem od kobiet by zaufać jakiejs jako partnerce. Moze dziewictwo kobiety to taka ucieczka szukanie tej ktora nie chce przespac sie z kazdym facetem ktory ja zaintryguje bo skoro do teraz sie z nimim nie przespala to znaczy ze nie ulega zauroczeniu, emocjom. Przyczyn może być wiele ale to nie zmienia faktu że taka myśl, pragnienie sie we mnie pojawilo. może tak jak ktoś pisał że i dziewica mnie nie uszczesliwi ale jak nie spróbuje to się nie dowiem.

Gość koszmarnyporanekniedzielny
autorze ile masz lat? skąd jesteś? jakie kobiety są w twoim typie? związał byś sie z introwertyczką? pytam bo jestem 21 letnia dziewicą z zasadami, aczkolwiek juz po tym co tu przeczytałam bala bym sie związać z tobą. Przystojny facet to nie jest dobry kandydat na meza, tacy zwykle chcą równie atrakcyjnej partnerki, ewentualnie bogatej.

" Wczoraj kolejna randka( 15 w szukaniu dziewicy) i dalej nic." 2/10

Gość stylish29
hahaha. jesli masz okolo 20 lat to moze i masz szanse znalerzc kilka lat mlodsza dziewice np 15latke. jesli natomiast masz kolo 30 to u 15 latek nie masz szans a te blizej 30 juz raczej dziewicami nie sa. chocoaz zaraz, zaraz znam takie 2 siostry ktore zapewniaja ze zamierzaja pierwszy raz przezyc z mezem. maja jakos 28/30lat. i nie maja facetow z tego co widze zawsze placza sie same. tylko sa bardzo wymagajace- facet musi byc sporo powyzej sredniej jesli chodzi o finanse. musi miec swietne auto, dobra prace i najlepiej dom lub mieszkanie wlasnosciowe- jesli taki jestes byc moze....

Gość wiosenkaaa
mialam okazje poznac takiego, co szukal tylko dziewicy, a jak przyszlo co do czego to w lozku, byl do de.. bo po 3 minutach mu opadal...i prawdopodobnie dlatego, ze nie uswiadamial sobie jesczze wtedy ze byl gejem. Walczyl z tym wszystkimi sposobami, nawet przykrywajac sie checia znalezenia zony ...(dlatego miala byc niezorientowala i czysta..:) w tych czasach w 95% takie wymagania ma jakis zakompleksiony gosc, skoro sam przeruchal moj osiedla..

Gość afdjvdf
dziewica się nie puszczała i faceci to doceniają prawiczek się nie puszczał i kobiety uważają to za wadę Nie dogadamy się w tej kwestii bo faceci i kobiety mają odmienne podejście.

Gość Bede grał
Wymaganie ciezko opisac. Podobaly mi sie zarowno brunetki, blondynki, rude, z krotkimi, dlugimi wlosami. Kreca mnie loki ale tez i proste dlugie wlosy. wazne nie pale nie palilem. czesto przebywam w towarzystwie osob palacych ale nie wyobrazam sobie zeby moja partenrka palila. Od dziecka walczylem z matka o jej palenie( juz nie pali) i pamietam jak mi to przeszkadzalo. Ale najbardziej wnetrze kobiety i tak naprawde po tym jaka kobieta jest ja oceniam. Introwertyzm czy ekstrawertyzm niema tak duzego znaczenia bo jedna i druga moze byc pociagajaca. Ja czasem tez moglbym caly dzien przesiedziec w domu a czasem to w domu tylko spie. Lubie leniuchowac ale i jestem pracowity. Co do szans poznania dziewicy to wiem ze sa male ale czy to znaczy ze mam odpuscic?. Ps gejem nie jestem i faceci nigdy mnie nie kreca i nie krecili;p Co do moich możliwosci seksualnych, namietnosci oraz kreatywnosci to pominmy ten temat bo co bym nie napisal i tak to skrytykujecie:p A czasem lepiej zaskoczyc kogos pozytywnie niz rozbudzic niepotrzebne nadzieje.

Gość i dobrze szukaj
na pewno znajdziesz, i powodzenia 🌻

Gość Heixx
Szacunek, godność i męskość nie zależą od tego, czy kobiety mają błonę dziewiczą. Znając życie zapewne spotykasz kobiety ze sporym doświadczeniem?:)