Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale zebyfddd

DO OSOB KTORE CENIĄ ZDROWE I NATURALNE JEDZENIE!!WEJDZCIE PROSZE!!

Polecane posty

Gość ale zebyfddd

CZY MOZECIE POLECIC DOBREJ JAKOSCI PRODUKTY ZYWNOSCIOWE ,KTORYM UFACIE I WIECIE ZE TO NIE SYF I PODRÓBKI? ja zaczne polecam maslo prawdziwe Z KOŃSKICH pyszne i slicznie pachnie.ma 83 %tluszczu. w dobie tych oszust to maslo to super sprawa.

Nie mam takich produktów do kupienia w sklepie, które mogłabym bez wahania polecić jako zdrowe. Pewność mam tylko co do jedzenia, ktore dostaję/kupuję od rodziny ze wsi, bo oni sami robią wszystko w domu, wiem też czym karmią zwierzęta...

Gość MAMAMAMAMAMMAMAM
KETCHUP WLOCLAWEK - ZUPELNIE JAK DOPRAWIONY PRZECIER POMIDOROWY - PYCHA

Gość ale zebyfddd
oczywiście chodzilo o maslo z KOŃSKICH JĄDER

Gość ale zebyfddd
podszywaczu malo smieszne

Gość niewiemniewiem
chyba nie ma takich rzeczy :O to masło, owszem, może i dobre, ale czy w 100% prawdziwe...?

najlepsze sa produkty ktore nie sa przetwarzane lub sa przetwarazane w niewielkim stopniu. tak naprawde nie ma zdrowej zywnosci wiec sie nie oszukujmy Tak z weglowodanow: kasze, ryz, makarony penoziarniste, pieczywo pelnoziarniste( z tym ze pieczywo i makarony tez sa walowane bo kupisz niby pelnoziarnisty a on jest po prostu zwykly tylko ma dodany barwnik i jakies pierdoly i wyglada na pelnoziarnisty a nim nie jeste :D) Z bialka: miesa z ryby kury krulika i innych , sery twarogowe chude a tluszc z to oliwa z oliwek i innych

Gość wredniucha100
na pewno nic co leży na półkach w sklepie i jest produkowane w jakiejkolwiek fabryce czy wytwórni - -nabiał tylko ze wsi, prosto od mućki -mięso tylko w kawałkach, absolutnie nie mielone i nie przetworzone -warzywa z działki -owoce z sadu

Gość asyja
Nie jadłam masła z końskich, ale kupuję masło extra łowickie i jest to 100% maślany smak, 72,5 % tłuszczu. Kupujmy lokalne produkty.

Gość niewiemniewiem
mięsa? nie wiesz, co mówisz... wiesz czym karmione są zwierzęta? jak myślisz czemu jak się zje jakąś wędlinę to potem pół dnia się odbija rybą...? z chlebami się zgadzam dlatego PRÓBUJĘ piec sama w domu, na razie z marnym skutkiem ;) u nas w mieście jest taki malutki ryneczek, tam przyjeżdżają babcie i sprzedają wiejskie jajka, chleby, nawet czasami mięso można dostać - jak za komuny heh ;)

Gość efefge4fge4fe4
ja polecam olej kokosowy do smarowania chleba mozna , do smazenia bo podobno nei uwalniaja sie przy pieczeniu substancje rakotworcze czyli po prostu on sie nie pali i ma wiele wart odzywczych, ja wprawdzie uzywam w celach komstycznych ale sluzy on tez do celow spozywczych

do smarowania mozecie sobie zrobic maslo ozechowe bron boze nie kupujcie bo to syf. Przez maszynke do miesa orzeszki ziemne kilka razy przepusccie potem do tej masy oliwe z oliwek utrzyjcie to na jednolita amse i masie maselko :D Pycha. Wejdzie na jakies forum kulturystyczne bo tu ten temat niema sensu i tam poczytajcie

Gość niewiemniewiem
ostatnio najzwyklejszy olej rzepakowy jest "na topie" ze względu na temperaturę dymienia właśnie całe szczęście bo ja całe życie używam heh, a oliwa mi przed gardło nie przejdzie...

Gość niewiemniewiem
koksik ile takie domowe masło ma kalorii? jakie orzechy? pewnie prażone hm?

Gość efefge4fge4fe4
takie maslo jest ohydne lepiej juz kokosowym smarowac

Gość niewiemniewiem
ale mówiłaś że do smarowania OLEJ kokosowy nie wyobrażam sobie szczerze smarować chleba olejem, musi to być ohydne a jak się robi to masło kokosowe?

Gość effefreqfre
autorko prosisz o polecenie naturalnych i zdrowych produktów i zachwalasz coś co jest smaczne i pachnie:D To nie tak! Hallo! Jak coś pachnie i wygląda to nei znaczy, że jest zdrowe i naturalne. Przeważnie wręcz przeciwnie, bo to zasługa sztucznych dodatków smakowych i zapachowych. LUDZIE, PATRZCIE NA SKŁAD PRODUKTU. Wtedy możecie ewentualnie ocenić czy coś jest zdrowsze niz reszta.

Gość niewiemniewiem
no właśnie

Gość gość
Olej kokosowy jest super do smarowania i w kuchni jak i smarowania ciała. Polecam! A sprawdzony sprzedawca tu http://www.cocoprojekt.pl/