Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda mama22 z katowic

Po ciąży da sie schudnąć! Efekty mojego odchudzania! 1 miesiąc wejdzcie!!!!!!!!

Polecane posty

Gość mloda mama22 z katowic

Mam 160 cm, po ciazy wazylam 60 kg (przed 50). Cwiczylam 3 tyg z mel b-brzuch 2x, posladki i nogi + cardio - godz dziennie, teraz zaczelam trening befit90, o niebo lepszy;) Dieta - jem wszystko oprocz bialego pieczywa, ograniczylam slodycze do paru kostek czekolady w tyg, mniej ziemniakow, mniej smazonego a wiecej warzyw i owocow. Efekt? Dzis sie zwazylam...chociaz mam okres, podczas ktorego zawsze puchne, waga pokazuje 55;D W 4 tygodnie ;D Jestem z siebie dumna;D

Gość klara1982
Na tym dziale twoje efekty na nikim nie zrobią wrażenia, czym tu się chwalić jakbyś na pisała że schudłaś 15kg w miesiąc może było by się czym podniecać.

Gość tezmamusiadzidziusia
Czegoś nie rozumiem? Miesiąc po porodzie masz okres??? Coś się chyba mieszkasz w zeznaniach?

Ja jestem 15 cm wyższa. Przed ciążą 63 kg po porodzie 72 do wagi wyjściowej w 4 miesiące bez diety i specjalnego treningu. Wystarczyło karmienie piersią i zrownowazona dieta oraz spacery z wózkiem.

Gość fjskfjjfd
Nie rozumiesz, bo nie umiesz czytać ze zrozumieniem. Miesiąc czasu trenowała a gdzie masz napisane ,że msc po porodzie?

Po ciąży to trochę nie precyzyjnie. Bo waga stabilizuje się ponad rok w zależności od długości karmienia piersią. I nie denerwuj się kochana bo nie ma o co. I tak ładnie Ci idzie.

Gość irlandia27
to ja tez sie dolacze bo ja po porodzie schudlam 15 kilo!! i jadlam normalnie nie cwiczylam bo mialam cesarke a w 3 miechy waga sama spadla...;)