Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rybcia_kiki

czy facet może się zmienić

Polecane posty

Gość rybcia_kiki

Poznałam faceta, miałam o nim złe zdanie, lubił imprezować, alkohol, narkotyki, życie z dnia na dzień i różne kontrowersje i plotki na jego temat sprawiły, że wydawał mi się pustym gościem bez ambicji i perspektyw. Przypadkiem nawiązaliśmy kontakt, znaliśmy się dotąd tylko z widzenia. Pisaliśmy ze sobą przez portal społecznościowy, teraz zaczęliśmy się spotykać. Facet okazał się piekielnie inteligentny, ma pełno zainteresowań, czuły, wrażliwy, męski, zaradny, przystojny - słowem ideał jak dla mnie. Rozstał się z wieloletnią partnerką pół roku temu i jest sam. Pod moim wpływem zaczął dbać o siebie, znalazł pracę, odstawił szemrane towarzystwo, staje się naprawdę wartościowym facetem. Twierdzi, że to wszystko dla mnie bo to kobieta nadaje sens życiu mężczyzny i on ma dla kogo się starać, kim się opiekować i chce być jeszcze lepszy. Pytanie brzmi :czy taka zmiana może być na stałe? czy warto dać szansę komuś z szemraną przeszłością i nieciekawą opinią?

Gość wredniucha100
czasem cuda się zdarzają

moze sie zmienic-dla mnie moj facet baaaardzo sie zmienil-no ale musial sie pare razy niezle sparzyc zeby w tej chwili docenic co mu sie w zyciu najlepszego przytrafilo,,,czyli mnie:)

Gość s89
miauczydełko czy to prawda, że prułaś się na dwa baty z różnymi młodzieńcami? :classic_cool:

Gość niper
człowiek się nigdy nie zmenia

Gość rybcia_kiki
Czyli co? może się zmienić, ale raczej wątpliwe? ja serio widzę, że on rozkwita teraz, jego wcześniejsza kobieta była zadufaną w sobie pustą lalką barbie.Nie miał w niej wsparcia, nie mógł się poradzić, może dzięki temu, że to odnalazł ma motywację do zmiany? kurcze zależy mi na nim...

Gość może się zmienić
jeśli trafi na odpowiednią kobiete, zakocha się i będziesz miał dla kogo to zrobić :) powodzenia :)

Gość rybcia_kiki
Czuję, że on jest szczęśliwy z tej zmiany i ciągle powtarza, że czekał zawsze na kobietę taką jak ja, żeby mądrze nim pokierowała... Dzięki za otuchę, mi naprawdę zależy na tym facecie, tylko ta przepaść - ja porządna i ułożona a on niegrzeczny wieczny chłopiec zanim się ze mną nie związał