Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiczandra

Wczoraj jak rasowy PUA zgarnąłem numer od dziewczyny

Polecane posty

Gość prawiczandra

dzisiaj zadzwonie i się umówię. Będę tym samym lepszym od mojego kumpla również prawiczka, który jutro przyjeżdża na weekend z roboty i nie jest przekonany do zaczepiania obcych dziewczyn na ulicy.

Gość zaczepiłeś obcą laskę i dała
Ci numer? dobry jesteś :D dzwoń do niej, a masz już pomysł gdzie się spotkacie i co będziecie robić?

Gość prawiczandra
To nastolatka ale ja też jestem mniej więcej w tym przediale wiekowym. Myślę o kawie bo niestety nie jestem na tyle ciekawy by obylo się bez postawienia czegoś a to jest dobry substytut jak się nie ma za wiele do powiedzenia.

Gość prawiczandra
też nie jest to jakiś wielki wydatek a ponadto mówi się że mowa jest srebrem a milczenie złotem.

Gość taki jeden facet 28
to kiepski z ciebie pua jak sadzisz ze postawienie kawy załatwi sprawe

Gość xy Bytom
Ja wczoraj dalej swoj pieknej blondynce. Bawilem sie Samsungiem Galaxy III i ona wtedy podeszla. Zapytała ślicznym głosem czy jej dam telefon no a ja jej sie nie umialem oprzeć i dałem ale zapomniałem wziać od niej numer i teraz nie wiem gdzie mieszka a Mama mnie zabije jak sie dowie ze niemam juz smarfona ktorego dostalem na 18 urodziny:/ Nie poszedlem dzis do szkoly majac nadzieje ze ja znow spotkam ale nigdzie jej nie umiem spotkac.

Gość prawiczandra
No i chyba za wcześnie się ucieszyłem. Jak zwykle gówno z tego będzie - nie mogę się nawet dodzwonić.

Gość karolek 34
ty lepiej zrób jak krokodyl dundee i złap od razu za krok żebyś wiedział czy chłop czy baba bo w dzisiejszych czasach okiem tego nie ocenisz

Gość prawiczandra
Czyli zamiast kawy robimy jutro klatke i biceps - świetnie.

Gość prawiczandra
Ej ale to klątwa!! Nie mogę mieć dziewczyny, chociaż robie coś w tym kierunku!!

Gość prawiczandra
Potwierdzają się słowa mojego kolegi prawiczka który powiedział "...a znajdź teraz spoko dziewczynę''. Właśnie mi dziwka napisała w sms że ma chlopaka. To po co w ogóle numer podaje?!