Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość derleyya

samotni z wyboru...

Polecane posty

Gość derleyya

są tu tacy? ja postanowiłam że nie chce mieć faceta, dobrze mi sie żyje bez faceta, w sumie to jest sporo plusów takiego życia ;) co myślicie?

Gość facet taki.....
ja jestem samotny ale nie jestem zadowolony z tego stanu człowiek jest istotą stadną, potrzebuje towarzystwa

Gość fotel
myję się raz na tydzień,bieliznę zmieniam jeszcze rzadziej więc sporo oszczędzam na wodzie i gazie.nie muszę golić cipki i pach.zęby też raz w tygodniu więc nie wydaje na paste.

Ja niby nie jestem samotna, ale jestem- ale skoro jednak obiektywnie rzecz biorąc nie jestem, to nie wypada mi szukać męskiego towarzystwa w rozumieniu damsko męskim :P

Czyli można powiedzieć, że ta moja samotność jest z wyboru, bo mogłabym zakończyć ten związek, by znaleźć kogoś, kto będzie miał dla mnie więcej czasu, ale wolę nie.

Gość derleyya
fotel widze że inne plusy w związku ze swoją osobą dostrzegasz :D

Ja jestem sama z wyboru. Nie mogę trafić na faceta, którego ja będę chciała i który będzie chciał mnie. Zawsze mi się trafiają jednostronne zauroczenia. I dlatego wolę być sama.

Gość fotel
nie potrzebuję żadnego dżentelmena aby pierdział w moje łóżko za które zapłaciłam ponad 3 tys. PLN.

I tak trzymać :P tylko desperatka poleci na faceta typu "lepszy rydz niż nic" :P