Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamdosyceeeeee

moj mąz okazał sie narkomanem

Polecane posty

Gość mamdosyceeeeee

a ja nie mogę znaleźć pracy od pół roku. teraz się leczy i poszedł do pracy i niby na razie jest ok ale wiecie nigdy nic nie wiadomo :( spłaca swoje długi. Nie zarabia najgorzej ale też nie kokosy. ja szukam pracy i nie mogę znaleźć a chcę być bardziej samodzielna, bo muszę się liczyć, że mogę zostać sama z małym dzieckiem :( szukam i szukam pół roku i nic. A ja tak potrzebuję pracy :( życie jest niesprawdliwej

Gość mamdosyceeeeee
Pali marichuanę i wydaje na to dużo kasy ,zamiast dla mnie coś kupić albo dla dziecka ,co za drań i ćpun :((

Gość mamdosyceeeeee
Strasznie dużo pali maryśki i jeszcze pije Reddsy:((

Gość fsssssssssss
a kiedy się okazał? dopiero po ślubie? nie wierzę!

Gość mamdosyceeeeee
Dopiero po ślubie,niestety.Wcześniej tylko okazjonalnie pił te Reddsy i się z tym nie obnosił

Gość ddeeeeee
durny podszywie zadna maryska tylko amfa. tak okazało się dopiero po slubie i nie bede tego tlumaczyc jak nie wiecie jak ciezka to sprawa to sie nie odzywajcie. klamsta, sciema i jedna wielka manipulacja... i on nie musi mi dawac kasy tylko niech kurwa dlugow nie robi... a dlugo zyl za moje i pracowal w kratke, bo kto z pojebem by wytrzymal w robocie

Gość kobietouwazaj
Skąd wiesz czy nie ląduje w kanał ci co cpaja amfe łatwo przerzucają sie na kompot

Gość epepepepii
"tak okazało się dopiero po slubie i nie bede tego tlumaczyc" a pewnie! nie tłumacz! - dobrze wiedziałaś o tym przed ślubem, ale na siłę trzeba było wyjść za mąż i zrobić sobie z nim dziecko - bo a nuż sie zmieni?

Gość ddeeeeee
uwierz, że nie wiedziałam a tłumaczy się tylko winny. nie mieszkalismy w jednej miejscowości i nie widziałam się z nim codziennie i nie znałam jego znajomych także to jest różnica. sorry

Gość ddeeeeee
on pije kompot jabłkowy

Gość ddeeeeee
i nigdy nie miałam styczności z narkotykami nigdy!!! nie znam się na tym... nie cpal jak zesmy sie spotykali z tego co mowi a ze wciąg wpadł z dwa lata temu... miał próby samobojcze i inne historie i się sypło i przyznał się. to nie jest tak idziecie na skróty...

Gość ddeeeeee
chciałam szybko ślub bo nie chciałam być starą panną jak wy pryszczate tłuściochy

Gość ddeeeeee
do tego czesto pęka mu guma

Gość ddeeeeee
i wiem jaki jest odbiór społeczny... policjant mi mówił, że czasem cięzko jest stwierdzić czy ktoś bierze czy nie... nawet u lekarza żeśmy byli i powiedział że zależy nawet co weźmie nie ma o kim o tym porozmawiać drugiego razu już nie będzie ani dzieci więcej też nie... tylko rozwod smutne

Gość ddeeeeee
chamskie podszywy

Gość julka19xx
Marihuana jest zdrowa , gorzej z amfą

Gość tez bylam z narkomanem
wspolczuje. I wiem jak oni potrafia sie maskowac, czasem przez lata nie wiesz co jest grane, choc sa pewne poszlaki. Niestety mala szansa, zeby on przestal cpac, nawet jak przestanie to przerzuci sie na alkohol albo na inne dragi. Uzaleznieni sa w zasadzie nieuleczalni. Bardzo Ci wspolczuje, ze macie dziecko, latwiej odejsc bez dzieci. Ale dla dziecka bedziesz musiala w koncu zakonczyc ten zwiazek, zeby mialo normalne dziecinstwo. On sie raczej nie wyleczy...

Gość amfa to masakra
ryje mozg na stale. Zwiazem z cpunem nie ma szans przetrwania, bo bedzie coraz gorzej, szkoda tez dzieciaka.

Gość vbghmnybfv
tez jestem uzalezniona i radze ci, zebys sie z nim rozstala. naprawde szkoda ciebie i dziecia. on moze naprawde chciec sie zmienic, przyrzekac ci, plakac, ale nigdy niewiadomo, kiedy nagle zmieni zdanie, ochota stanie sie tak silna, ze zapomni o wszystkim innym. narkomani to nie sa ludzie, z ktorymi warto zakladac rodziny bedziesz caly czas podejrzliwa, wyczulona az w koncu oboje bedziecie mieli siebie dosyc

Gość Tinka, Tinusia
Ola czy to Ty jestes autorka tego tematu?