Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kłaammssttwaa

Oto kłamstwa prawików

Polecane posty

Gość kłaammssttwaa

-Żadna mnie nie chce bo jestem prawiczkiem - tsaaa macie to na czole wypisane prawda ? -Nie zależy mi na seksie tylko na miłości - mhm i dlatego każdy temat ma w sobie słowo "prawiczek" -To nie moja wina, że jestem sam - no oczywiście... przecież to wina pana Władka -Jestem dobrym kandydatem na męża i ojca - tego nie wie nikt, jeśli nigdy wcześniej nie był w takiej roli, może jedynie domniemywać -Chce dziewice i porządną dziewczynę (wierzącą - czasem ten wymóg też jest) - Tak, ale na seks będzie naciskał i tak i tak, on przecież może bo jest "porządny' -Kobiety wolą ruchaczy - tak oni też mają to na czole wypisane kim są -Jestem dobrym człowiekiem a jestem sam - to sprzeczność, nie ma to jak usprawiedliwiać sie na kafe Do tego można dodać, że jak ktoś napisze w temacie prawika, że z kimś sypiał to od razu jest szmatą / ruchaczem.

Gość kurde dobre to
jest coś w tym :D na szczeście faceci w relalu są normalni

Gość aniabrzeg2
Krwawy Edward miał dobre określenie w stopce - prawiki na kafe do dno czy jakoś tak, dobrze, że kafe to tylko kafe

Gość 44i99
"Jestem dobrym człowiekiem a jestem sam - to sprzeczność"gdzie ta sprzecznośc niby? czyli jak ktoś nie jest sam to jest dobrym człowiekiem a jak jest sam to jest złym człowiekiem według ciebie ? :) a tak w ogóle to nie masz chyba o czym pisać

Gość to samo tyczy się kobiet
podstawowe kłamsktwo kobiet to to, że chcą porządnego faceta, że chcą miłości i seks jest z miłości itp. Co do bycia dobrym ojcem to nie trzeba nim być by wiedzieć, że byłoby się nim dobrym. można być wujkiem, czy starszym bratem czy też mieć koleżankę samotną matkę i Jej nieco pomagać przy dziecku.

Gość 23525
1. Widać co piszecie o prawiczkach i już widać, że jak facet przyzna się, że jest prawiczkie lub będzie widać np. brak obycia z kobietami lub nieśmiałość to jest najczęściej u was przegrany. 2. Na seksie też zależy ale tylko takim z miłości 3. Uogólniasz. 4.Jak ktoś pisał nie trzeba być ojcem czy być w związku by wiedzieć, że w czymś byłoby się dobrym. Można być wujkiem itp. 5. Mężczyźni doceniają dziewictwo u kobiet odwrotnie mają relacje kobiet do mężczyzn. Z dalszą częścią to bzdurne gadanie nie mające prawdy w życiu. 6. Stwierdzenie powstało na podstawie tego jakich facetów dziś najczęściej wybierają kobiety. Możliwe, że też dlatego jak traktuje się mężczyzn bez doświadczenia. 7. Można być dobrym człowiekiem i być samemu. Kobiety ciągną głównie do tzw. BADBOYS więc taki dobry w takim układzie zawsze ma pod górkę. Jest przekonanie, że dobry facet = mniej emocji a kobiety to istoty emocjonalne. 8. Nie chodzi o tylko seks a o to w jaki sposób to zrobił czy teżw jaki sposób do tego tematu podchodzi. Ponadto: 1) Forum jest anonimowe, nicki są wielokrotnie używane przez różne osoby i kreowanie wizerunku mężczyzn na podstawie wypowiedzi tu jest poprostu głupie. 2) Nie zdziwiłbym się gdyby pod większośćią nicków a może i wszystkimi stały kobiety.

No wiesz jak nie masz jaj to marnie widzę twoją przyszłość apropo punktu 6 :p I to wcale nie jest z seksem związane i dobrze o tym wiesz

Gość 23525
Mówisz, że to nie z seksem związane- to czemu kobiety głównie tego się czepiają. Zresztą co to znaczy mieć jaja?! Być agresywnym? Wulgarnym? Mieć swoje zasady i się ich trzymać? Nie bać się być sobą przy innych? To stwierdzenie ma wiele znaczeń i tu już działa interpretacja ze strony kobiet.

Być agresywnym? Wulgarnym?- nie ale każdy frustrat tak twierdzi. Mieć swoje zasady i się ich trzymać? Nie bać się być sobą przy innych? - dokładnie o to chodzi. Czepiają się seksu ? No a w jaki sposób czepiają się CIEBIE, słucham :)

Gość 23525
Mnie się akurat nie czepiają a wiedzą, że jestem prawiczkiem przynajmniej te najbliższe. Mówią o ogólnym traktowaniu mężczyzn gdzie większość kobiet uważa, że faceci chcą tylko seksu itp. a Ci, którzy chcieliby nie tylko tego są uważani za niewiarogodnych a pozostawanie w stanie "nieużywanym" spłaszcza się do bycia nieatrakcyjnym itp. Mało która kobieta bierze pod uwagę, istnienie mężczyzn, których nie interesuje szybki przygodni czy mechaniczny seks bez uczuć, bez głębszej relacji z kobietą.

Gość njun niezalogg
taaa, to kobiety udają beznadziejnych ciapciakow

Gość 23525
Wystarczy poznać trochę ludzi i posłuchać o czym mówią zresztą ile to kobiety mówią o tym, że doświadczenie u faceta jest u nich ważne itp. Z domu wychodzę i to pewnie częściej niż Ty tak więc spokojnie. "njun niezalogg taaa, to kobiety udają beznadziejnych ciapciakow " 0 Co w tym trudnego? wystarczy inny pomarańczowy nick nowy zrobić i można pisać kolejne bzdury albo sobie nick zaczernić. W końcu forum w większości obsadzone jest kobietami.

Gość njun niezalogg
aha, a pierwowzór skąd wzięły te złe kobiety?

Gość taki jeden facet 28
heh seks z miłości ..dobre takie stwierdzenie może napisać tylko ktos bardzo nie obyty i nieogarnięty. Seks jest zawsze wynikiem pożądanie czy to wam się podoba czy nie ,a miłość to jest już dalszy o ile nie najdalszy etap relacji ,którego składową jest pożądanie.

Gość 23525
Lars jesteś jeszcze większym kretynem niż sądziłem. Gdzie ja piszę "Rozumiem że jesteś sam, bo żadna nie jest ciebie godna "? Tak jestem sam ale dlatego, że nie zdarzyło się jeszcze by jednocześnie ja i kobieta poczuliśmy to samo w tym samym czasie. Zwykle to albo ja albo ona.

Gość przciez to oczywiste
ze te tematy zakladaja dziewice ktorych zaden nie chcial. Prawiczkow na kafe juz od odawna nie ma zostaly same projekty luzer bleblak student etc.

"Żadna mnie nie chce bo jestem prawiczkiem - tsaaa macie to na czole wypisane prawda ?" ­ Na czole nie ale w rozmowie wychodzi z nas skrępowanie, brak luzu, jakieś bliżej niezdefiniowane odstawanie od normy i ogólne onieśmielenie. Z pewnością można nas pomylić z kimś kto wyhacza na każdej imprezie :D ­ "Nie zależy mi na seksie tylko na miłości - mhm i dlatego każdy temat ma w sobie słowo "prawiczek"" ­ Temat założony przez ciebie :D Mnie kiedyś zależało aby mieć wspólne zainteresowania z dziewczyną bo akurat takie mi się podobały na studiach gdy je poznawałem w grupie. Mnóstwo tematów do rozmowy i nie było niezręcznej ciszy. Teraz - boleśnie nauczony co znaczy empatia oraz zrozumienie wg. kobiet - zależy mi tylko na wyglądzie. ­ "To nie moja wina, że jestem sam - no oczywiście... przecież to wina pana Władka" ­ Moja, bo uwierzyłem, że trzeba być sobą gdy tymczasem trzeba robić wszystko na odwrót. Zawsze też odpowiadam tu tym co się skarżą, że zostały zdradzone, pobite, oszukane, że to ich wina bo kobieta szuka partnera a one widocznie mają mentalność dziwki to wybrały alfonsa. ­ "Jestem dobrym kandydatem na męża i ojca - tego nie wie nikt, jeśli nigdy wcześniej nie był w takiej roli, może jedynie domniemywać" ­ Chyba bardziej na ojca jak coś. Musziałbym więc poszukać po oddziałach onkologicznych lub popytać lekarzy czy mają kogoś względnie zdrowego ale w na tyle złym stanie zdrowia, że po porodzie lub w jego trakcie baba zdechnie i zostanę z dzieckiem. Jako bonus podobno na samotnego ojca z maluchem można nieźle wyrywać bo to takie niby rozczulające w oczach kobiet. ­ "Chce dziewice i porządną dziewczynę (wierzącą - czasem ten wymóg też jest) - Tak, ale na seks będzie naciskał i tak i tak, on przecież może bo jest "porządny'" ­ Wierzącej nie chce bo nie mam ochoty na opiekę nad chorą psychicznie ani użeraniem się z jej rodziną. A tak w ogóle to w Biblii pełno jest seksu czy to znaczy, że Biblia jest nie porządna czy może raczej, że polskie dziewczyny są tak zakompleksione? ­ "Kobiety wolą ruchaczy - tak oni też mają to na czole wypisane kim są" ­ Jak facet wymłóci dobrze kilka to wie co i jak z następnymi. Co mówić, co robić, jak kłamać. Zna te wszystkie gierki kobiet na których my wywalamy się co chwila. Poza tym kobiety same przyznają, że lubią doświadczonych a nie faceta któremu trzęsie się dłoń gdy wsadzi ją pod jej bluzkę. ­ "Jestem dobrym człowiekiem a jestem sam - to sprzeczność, nie ma to jak usprawiedliwiać sie na kafe" ­ Parafrazując 'Faraona': jeśli za dobrocią nie kryje się siła to mamy do czynienia z frajerem.

Gość darker udaje mondrale
a tak na serio to chyba sam nie wierzy, że ktoś to czyta

Gość Zuzanna Amelia & 15
ZS - Witamy kolejnego prawiczka na temacie dla prawiczkow. Moze Ty tez sprobujesz sie odniesc do wypunktowanych klamstw ?

Gość taki jeden facet 28
"Temat założony przez ciebie Mnie kiedyś zależało aby mieć wspólne zainteresowania z dziewczyną bo akurat takie mi się podobały na studiach gdy je poznawałem w grupie. Mnóstwo tematów do rozmowy i nie było niezręcznej ciszy. Teraz - boleśnie nauczony co znaczy empatia oraz zrozumienie wg. kobiet - zależy mi tylko na wyglądzie" ciekawe. jak Ci się dobrze z którąś rozmawiało to faktycznie musiałeś przeoczyć jakieś ważne momenty które zbliżają dwie osoby ..chodzi mi głównie o momenty seksualne bo samą rozmową nic się nie zdziała jak się w odpowiednim momencie dobrze dziewczyny nie złapie. Obstawiam ,że musiałeś coś spaprać z dotykiem. No chyba ,że jesteś szpetny , mało męski i z wyglądu bardzo nieciekawy to wtedy faktycznie tylko kolega do rozmów. ... Druga sprawa to piszesz o empatii tutaj obstawiam ,ze ty zbytnio się angażowałeś w problemy swoich koleżanek ...bo widzisz laski maja to do siebie ,że muszą się wygadać i jak facet za bardziej zacznie to jej wygadywanie analizować , drążyć temat ,pomagać , skupiać się na tym to kaplica. To są moje przypuszczenia ciekaw na ile prawdziwe

Gość ej ale o co chodzi
Zuza, brakuje cie u zs-a:)

Gość taki jeden facet 28
adnotacja do empatii to dodam jeszcze ,że w większości przypadków wystarczy jak facet tylko wysłucha żali kobiety , przytuli i ...nic więcej ,a jak za dużo gada to zmiana tematu. Ja np swoja dziewczynę się pytam " jak ci mogę pomóc ? " i ona zawsze odpowiada .."po prostu mnie kochaj " ...i to wszystko ...i ona sama sobie radzi bo to chodzi ,że każdy sam rozwiązuje swoje problemy. przypadków gdzie facet powinien interweniować to jest może 1%

Gość ZS to prawik? hahahahaha!
tak mi się wydawało, teraz mam pewność :O 🖐️