Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nanka mamka

CZY JEST MOŻLIWE? ....

Polecane posty

Gość nanka mamka

witajcie, czy jest możliwe zajście w ciążę- stosunek przerywany + prezerwatywa(nieuszkodzona, niezsunięta, niepęknięta, założona prawidłowo) stosunek w 13 dc, jestem już mamą i poprostu już dziń po stosunku naszły mnie takie myśli i trwają do dziś :( masakra jakaś, chyba uroiłam sobie ciążę? dodam że w 23 dc byłam u gina i stwierdził brak ciałka żóltego i dominującego pęcherzyka ale powiększone endo - stwierdził że na okres.... dziś 25 dc a ja nadal świruję, laseczki uspokójcie mnie :(

Gość nanka mamka
;(

Gość nanka mamka
proszę niech ktoś ze mną porozmawia, bo jest mi tak ciężko, ciągle jestem sama nie mam z kim pogadać tylko duszę to w sobie ;-(

Gość nanka mamka
ponawiam.

Gość nanka mamka
halllo

przeczytaj jeszcze raz to co napisałaś: stosunek przerywany + prezerwatywa(nieuszkodzona, niezsunięta, niepęknięta, założona prawidłowo I zastanów sie logicznie.

Gość nanka mamka
tak ale tak jakoś mnie naszło, te powięszkone endo ból piersi od 14 dc. sama juz nie wiem chyba sobie uroiłam ciąże... moze to strach przed kolejna nieplanowaną ciąża... nie wiem ;-( przeciez teoretycznie to nie mozliwe ale ja tak strasznie się boję ze ciągle mysle o tym :( i sama juz nie wiem co mam myslec robic ;(

Gość nanka mamka
ponawiam

Gość pOWIEM CI TYLE
Nie dojrzałaś do seksu do tego żeby być mamą...Może napiszesz mi tu zaraz że masz już dużo lat ale to nic nie znaczy.Piszesz jak spanikowana nieuświadomiona nastolatka która po jednej wpadce świruje o drugiej.

Gość nanka mamka
mam już 2 dzieci, wiem ze swiruję, ze wygląda to niedojrzale i wiem ze tak jest ale poprostu to jest silniejsze niż ja, (muszę chyba iść do psychologa_ to jest lęk, logicznie jak mysle nie jest to mozliwe bo jak...przeciez wiatropylna nie jestem ale jak zaczynam sie nakrecac to zmawiam to sobie i koniec nic do mnie nie dociera nie potrafię przekonac sie do tego ze z tego nic nie bedzie... pomozcie mi .... podniescie na duchu ,

Gość myskaff
PRZESADZASZ

Gość nanka mamka
proszę napiszcie cos

Gość o co kaman??????????
a testu to nie mozna kupic?chyba ze chodzisz do gimnazjum i się wstydzisz:D

Gość nanka mamka
roiłam test dziś 12 dzien po stosunku jest negatywny powtorzę jeszcze w niedziele 14 dni po stosunku, boję się............. wiem ze zachowuje sie jak dzieciuch ale to jest poprostu choroba chyba nie moge przestan myslec inaczej....mimo iz tak bardzo bym chciała, nie jest dla mnie rzecza przyjemna zycie w strachu niepewnosci, nie jedzenie z nerowow... dodajcie mi jakos slowa otuchy...

Gość xcvdsfaea
Czyli wychodzi na to, ze uprawiałaś seks pierwszy raz od niepamiętnych czasów skoro tak bardzo boisz sie o ciąże? Czy wcześniej poprostu byly inne zabezpieczenia?

Gość nanka mamka
u mnie libido jest straszne, raz na miesiąc.... serio , panicznie boję się kolejnej wpadki, w styczniu odstawilam tabletki bralam przez 1 cykl ale mialam plamenia, odstawiłam w 19 dniu brania. od tamtego czasu dwa stosunki jeden na 4 dni przed okresem no i teraz ten nieszczesny niby w dni płodne (ale nie czułam ze to płodne nie ylo sluzu tego co zawsze) zero oznak....stosunek przerywany w prezerwatywie. juz sama nie wiem co myslec tak strasznie się boję .... i

Gość xcvdsfaea
zabardzo panikujesz. W ciąże też tak łatwo aż sie nie zachodzi. Tym bardziej jeżeli prezerwatywa nie była uszkodzona.

Gość nanka mamka
wiem o tym.... ale mimo to jakies takie odczucie mnie wzialo ze jestem w ciazy i koniec, nie dopuszczam innej mysli. tznbardzo się boję bo po to uzylam zabezpieczenie aby w niej nie być. ale przeciez na zdrowy rozum skoro byla gumka nic się nie stalo nie bylo wyrysku to skąd mialaby być ta ciąża

Gość nanka mamka
lekarz powiedizał że nie jestem w ciąży. tylko zmartwiło mnie powiększone endo (ale powiedział że jest jak na miesiączkę , 16mm. okresy mam obfite, ze skrzepami pewnie dlatego jest takie, od 14 dc bolą mnie piersi , wczesniej bolały mnie tak tydzień przed okresem i przez caly cykl nie mialam sluzu typowo plodnego, ciagle sucho. na usg bylam w 23 dc przedwczoraj, lekarz nie widzial cialka żółtego ani zadnych dominujących pęcherzyków (czyli? a może nie zauważył) już poprostu sama nie wiem co mam myslec, w 18 dc czułam ból jak na owulację z prawego jajnika a zawsze bylo z lewego (juz sie naschizowalam ze to implantacja - to bylo nicale 5 dni po stosunku) pomożcie mi bo OSZALEJE CHYBA :(((((((((((((

Gość aha123456
nie nakrecaj się tak, ja stosuje stosunek przerywany bez prezerwatywy 5 lat, a i , żeby nie było, ciąża za pierwszym cyklem staran

Gość nanka mamka
więc chyba nie mam się czym martwić na zapas .stosunek przerywany plus prezerwatywa czyli logicznie myśląc skąd miałaby się wziąźć ta ciąza???????????????? . dziś 25 dzien cyklu (cykle 26-30 dniowe)