Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monihfbhdbfhdbfhebfb

potrzebuję rady... ??????

Polecane posty

Mam dwadzieścia lat, od roku spotykam się z mężczyzną starszym ode mnie o 15 lat. Jest nam razem dobrze.. on ma córkę tylko 5 lat młodszą ode mnie ale jakoś nikomu to nie przeszkadza.. Znamy swoje rodziny, on jest po przejściach, jego była żona przyprawiła mu rogi robiąc sobie dzieci z innymi facetami, on starał się jak mógł.. rozwiedli się, jest on pracoholikiem mimo ,iż dość często czuję się przez niego zaniedbywana, zapomina o spotkaniu,spóźnia się itd jest niesłowny to nie mogę od niego odejść.. jest mi z nim dobrze, chyba go kocham. Niedawno zobaczyłam w jego telefonie smsy,które pisał z naszą znajomą,która ma męża i dziecko.. nie były to zwykłe smsy..Jestem głupia i naiwna to wiem ale czy macie dla mnie jeszcze jakieś rady?słyszałam też niejednokrotnie,że powinnam uciekać od niego jak najdalej bo jest dużo starszy itd.. ale ja nie umiem

nie ogranicza mnie w niczym, wręcz przeciwnie do wszystkiego zachęca.. jest on taką moją motywacją..

Gość MADEJOWE ŁOŻE
to nie mogę od niego odejść. nie nie możesz tylko NIE CHCESZ bowiem CHCIEC TO MÓC