Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bede samotną mamą......

Będę samotną mamą, facet mnie zostawił samą i nie chce znac

Polecane posty

Gość bede samotną mamą......

Nie wiem czy dam sobie rade, koncze studia, zadnego doswiadczenia zawodowego, mialam zaczynac staz na wiosne, moi rodzice nic nie wiedzą a on nawet nie chce ze mną rozmawiac ;(

Gość znowu prowo
jakiegoś sfrustrowanego brzydala 💤

Gość bylam w takiej samej sytuacji
moj chlopak chcial miec dziecko ze mna szybko zaszlam w ciaze gdy mu pokazalam test ciazowy nie chcial uwierzyc pierw mi wmawial ze na tescie nie ma kreski! a potem ze ja namalowalam , co gorsza gdy przynioslam zdjecie z usg to powedzial ze to pewnie mojej siostry bo ona w ciazy jest.POTEM slad po nim zaginol odezwal sie pare dni przed porodem przyszedl do szpitala wysmiewal sie ze gruba i brzydka jestem i dziecko tez mu sie nie podobalo mowil ze nie podobne ze jest tak brzydki jak ja . placi mi co miesiac na dziecko jakies marne grosze ale go nie uznal daje mi pieniadze bo nie chce zeby jego bogaty tatus sie dowiedzial ze mam z nim dziecko wszystkim znajomym wmawia ze to nie jego i ze chcialam go wrobic dla kasy .chore wrocil do swojej dziewczyny ktora owszystkim wie ale nie rusza ja to bo on ma pieniadze , zdradzal ja ze mna ja nie wiedzialam ze ma kogos ona na wszystko przystala jeszcze biegala za nim

Gość Skoro takich a nie innnych
kolesi wybieracie to musicie liczyć się z zostaniem samotną matką.

Gość zasialem maciejkę
zawsze to lepiej niżby miał cie kopnać w dupe po slubie jak tylko zamacha mu dupa przed nosem urocza sekretarka :P, :P, :P dasz rade