Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosiaaa1233467

Pozbawienie praw rodzicielskich.

Polecane posty

Gość Gosiaaa1233467

Hej laseczki. Moje kochane mam problem mam 2 letnią córkę. Wychowuję ją sama. Były mąż zdradził podczas zagrożonej ciąży. Dla mnie nie było innego wyjścia niż rozwód. I tak się stało. Wysyła mi 300 zł alimentów, ja pracuję mała jest zapisana do żłobka. Jej ojciec, a mój eks nie utrzymuje z naszą córką żadnego kontaktu i powiedział od razu, że dla niego Ola nie istnieje. On nawet nie wie jak ona wygląda. Chciałabym odebrać mu prawa rodzicielskie. I boję się, że zrobię źle, że Ola będzie cierpieć co o tym myślicie drogie mamy ?

Gość jagoda 1898
masz duze szanse zeby odeebrac mu prawa rodzicielskei skoro on nie interesuje sie dzieckiem

Gość jagoda 1898
bo byłam a takim samym połozeniu co ty i bez problemu odebrałam mu prawa , i nie sadze ze moje dziecko an tym cierpi

Gość yjjyhhvf
a jjak w kewestti alimentow? traci sie je?

Gość jagoda 1898
bo tylko raz widział swoje dziecko, i to jzu po tym jak odebrałam mu prawa , bo oczywiscie tego nie mogłam mu zabronic

Gość Gosiaaa1233467
Jestem na forum pierwszy raz. Ja nic nie zakładałam. Córka ma na imię Olga, ale zdrabniam jej na Ola.

Gość jagoda 1898
nie to nei am nic wspolnego z tym nei moga odebrac alimentow

Gość hmm*hmm
Moja kolezanka miala taką sytuacje i bardzo szybko pozbawili go praw dodam tylko ze mial zasadzone alimenty ale ich nie płacil.Dziewczynka ma teraz 13 lat i nawet o tacie nie wspomina chociaz wie ze obecny maz mamy to nie prawdziwy tata jednak traktuje go jak ojca.

Gość jagoda 1898
odebranie praw rodzicielskich nei ma nic wspolnego z alimentami tak jak z wizytami u ojca u dziecka

Gość Gosiaaa1233467
Kiedyś spotkałam się z nim w parku, była z małą na spacerku, a ten nawet nie zajrzał do wózka, żeby zobaczyć swoje dziecko. Powiedział do mnie cześć i zero reakcji na Ole.

Gość yjjyhhvf
a iina sprawa. mam corke z poprzedniegpo zwiakzu. Sadownie byly uznal corke. Ma moje nazwisko, Mma nowego partnera i chcialabym aby on mial pelne prawa do corki. Byl ktos w takiej sytaucji i kjak to wyglada w kwsetii prawnej?

Gość jagoda 1898
ale to jest bardziej proste gdy decydujesz sama o dziecku nei musisz sie go prosic o zadne podpisy i zgody dziecka zwiazane ze szkoła itp

Gość Gosiaaa1233467
Nie zjawił się nawet na roczku.

Gość jagoda 1898
ja miaąłm tak samo widzielismy sie raz i tak samo nawet nie podszedł do ałej mimo ze wtedy juz miałą ponad rok

Gość Gosiaaa1233467
yjjyhhvf Jestem też tego ciekawa.

Gość jagoda 1898
Gosiaaa1233467 a masz jakis z nim kontakt dzwoni do ciebie i pyta o mał ??

Gość Gosiaaa1233467
jagoda Boli serce jak tak zachowuje się ojciec do swojej córki.

Gość Gosiaaa1233467
jagoda Nie. Zero kontaktu.

Gość yjjyhhvf
llk

Gość Gosiaaa1233467
Kiedyś wysłałam mu mms jak mała robiła pierwsze kroki to zadzwonił do mnie z pretensjami, że nie życzy sobie, że dla niego Olga nie istnieje.

Gość yjjyhhvf
mi juz przeszlo. Moj nowy partner jest dla corki ojcem. jest z nami juz ponad 1,5 roku a obecnie corka ma 4 lata.

Gość jagoda 1898
Gosiaaa1233467 wiesz ja sama nawet wtedy tego nie chciałm zeby do niej podchodził , poprostu wkurzył mnie mowił o sobie nie pytał o mała nic tylko to jak on sobie zyje teraz

Gość Gosiaaa1233467
Jego rodzice widują się z małą. Przychodzą na urodziny, dają prezenty na mikołaja, pod choinkę. Prezenty mogliby sobie darować, bo ważne jest, że uczestniczą w życiu małej.

Gość jagoda 1898
moja córeczka ma teraz 3 lata od ponad roku mam kogos , chociaz moja corka nei zna swojego ojca prawdziwego na mojego partnera nie mowi tat moze to tez troche nasza wina

Gość Gosiaaa1233467
Czasami zastanawiam się dlaczego tak jest.

Gość jagoda 1898
ja w przeciwienstwie do ciebie zerwaąłm kontakt z jego rodzina od ponad 3 lat nie mam z nimi kontaktu moze nei dla tego ze nei chciałm ale tez nie rozumiałm ich ze wiedzieli jaki on był w stosunku do mnie nie odezwali sei po naszym rozstaniu

Gość Gosiaaa1233467
jagoda Jeśli chcesz możesz nie odpowiadać. Bo to trochę wścipskie. DLaczego rozstałaś się z ojcem twojej córeczki. Przepraszam jeśli Cię uraziłam.

Gość jagoda 1898
on jest ostatnia osoba z ktora bym chciał zeby moja corka miał kontak i mam nadziej ze tak juz zostanie , chociaz czasem zastanawiam gdzie podzialy sie jego uczucia wzgledem dziecka ktorego on bardzo chciał

Gość jagoda 1898
dlaczego ??? chora zazdrosc, zarzucanie zdrad itp