Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qfwwet

Używam kostek rosołowych, jemy frytki, używamy keczupu, nie chodzę

Polecane posty

Gość nie wiem co ten wywod o
naprawde trzeba byc tepym by podszywow nie rozroznic:D

Gość DO nie wiem o co ten wywod o
SKORO TAK, TO CZEMU NP DO TEGO POSTA SIE NIE PRZYJEBALAS? ---> ignacio Nie używam kostek rosołowych Jem domowe frytki Nie używam keczupu Nie chodzę na spacery jak mi się nie chce tyko wywalam dzieci na taras Kilka razy w miesiącu jem obiad albo inny posiłek na foodcourcie, ale nie w McDonaldsie tylko w innych sieciach, McDonalds jest nudny Moje dzieci dostają słodycze raz w tygodniu, bo nie lubię otyłych ludzi i żal mi kasy na dentystę, wolę w to miejsce pójść do fryzjera albo na paznokcie, kupuję tylko wybrane rzeczy albo robię domowe, czytam składy tych kupnych TA LASKA TEZ NIE UZYWA KOSTEK ITD, ALE JEJ NIE SUGERUJESZ ZALOZENIE TEMATU NOWEGO ANI TEPA NIE NAZYWASZ.

Gość nie wiem o co ten wywod o
To ja pisalam poprzednie wpisy, a teraz udaje przed wami, ze to podszywy... przepraszam! musialam sie przyznac :O To przez mojego tate... :(

Gość do bbbbbbbbbbbb
przeciez widac od razu,ze to podszyw. nie denerwuj sie tak:D

Gość ona jest poprostu
zdewociala, pewnie stara panna i dlatego musi sobie w necie ulzyc :) Olac takie zgrzedliwe staruszki ;)

.

Gość nie wiem o co ten wywod o
Lubie tez wcisnac sie w mundurek szkolny mojej corki i tak odziana namawiac meza na sex- przypomina mi sie moj kochany tata.

o i stara panna jestem:D no prosze jak to tepaki mnie probuja rozgryzc:D Zabawne biedne frustratki, wezcie sobie moze machnijcie kielicha to wam cienienie z dupy zejdzie.

do bbbbbbb buaaahahahahahahahaaaaa :D :D :D Powiem ci w tajemnicy ze nie jedno ale az DWOJE narazam na utrate zdrowia i smierci. Nie widze nic zlego wypic sobie piwko gdy dzieci spia. A teraz ty mi powiedz,kto u ciebie w rodzinie jest alkoholikiem?? ty sama? mama,czy tata?? Zdrowy na umysle czlowiek nie wypisuje takich bzdur jak ty. Ide zapalic i zastanowic sie nad moim alkoholizmem,bede wolac o pomoc z tarasu.moze byc???

Gość matka, zona, kochanka
"No przykro mi, ze ja pijaczka, alkoholiczka, trucicielka wlasniego dziecka az taki mam wplyw na wasze zycie, ale sa tez plusy istnienia takiej pijaczki jak ja: gdyby wszyscy byli idealni tak jak wy to na jakim byscie mogly wyladowac swoja frustracje? A teraz plujcie sie dalej".--> To wiele tlumaczy- boli cie to, ze jestes malo idealna, czy tez mniej niz te osoby ktore zdrowo sie zywia etc... Juz rozumiem :D To dodam jeszcze, ze nie tylko zdrowo sie zywie- ja i moja rodzina, ale tez uprawiam sporty 5x w tyg, pracuje zawodowo i potrafie tak zorganizowac swoj czas, aby miec go dla dzieci, meza i dla wlasnych przyjemnosci. Teraz to chyba padniesz, co?> Zalosna kretynko...

podszywy natomiast- super :) Usmialam sie :D A teraz zegnam ozieble i jade z psem do parku, a ty pewnie walisz juz kolejne piwko, co? Albo wiesz co, nie odpowiadaj tepa pipo, bo juz zaluje, ze wdalalm sie w polemike z kims tak plytkim jak ty i nie zamierzam na ten temat wiecej zagladac.

Gość Izabelka......... ...:)
jeszcze sie kłócicie?:D

Gość do matka,zona itd
buhahaha nastepna pierd...lnieta. idz idz na ten spacer,tylko uwazaj bys sie o jakas brame na winiacza nie zahaczyla po drodze:D

Gość 1:0 dla-matka, zona, kochanka
dobree:D

Gość ciotka Jóźka
Ksiądz też alkoholik bo pije codziennie wino mszalne :)))

Gość czekam na krytyke
Ja pije codziennie i zawsze przy dziecku. NIE JESTEM ALKOHOLICZKA. pije jedno piwo przed snem (dobre na odchudzanie), w weekend ok 3:) pracuje w sklepie z alkoholami i mam kontakt z trunkami ale nigdy jeszcze nie pilam w pracy (chociaz mam taka mozliwosc)

Gość ciotka Jóźka
Czekam na krytykę - - ja Cię nie skrytykuję, lubię piwo bo to moje paliwo, piję i to moja sprawa

co za wstretne pijaczki az zal waszych dzieci. Nienawidze takich niekulturalnych meneli co chleja piwsko dzien w dzien. Jestescie dnem nie macie w ogole pojecia o byciu matka. Po co wam te dzieci jak kochacie bardziej alkohol? Swiat bez alkoholu bylby duzo lepszy.

Gość do matka,zona itd
mialas juz tu nie wchodzic:D uuu ale sie zrobilas agresywna,za malo wypilas?

Gość jhkkjhj
jhkjh

a ty co zazdrosna jestes, ze jestem dobrze zorganizowana przykladna mama? ja nie potrzebuje alkoholu jak wy do szczescia, jak mam ochote sie napic to pije wode badz szklanke mleka. Bo to jest zdrowe a nie truje organizm wstretnym alkoholem. No ale co ty mozesz o tym wiedziec pijaczko?

Gość Kobietkkaa
Ps.Nie wyobrażam sobie posiłku bez lampki wina

to mam nadzieje, ze nie masz dzieci:(

Gość babukia
piwo na odchudzanie? nie wyobrażam sobie posiłku bez alkoholu? - czyli co drink do śniadania? Tak alkoholizm zaczyna się zawsze od małych ilośći, czasem długo wystarczy 1 piwo, ale codziennie. Nie będe pouczać, ale jak okaże się, ze nie dajecie rady przez kilka dni wytrzymać bez piwa/wina to same się zastanowicie.

Gość dfjskj
skfl

Gość he he no wieszzz
do matki,zony,kochanki od tej wody albo mleka zlansowal ci sie mozg jak widac. Napij sie piwa,moze ten jad,ktorym plujesz rozpusci sie w procentach. AA i polecam jakies mocne:D

nie pije piwa, a wiesz dlaczego? Bo kobiecie nie wypada, a ja jestem dama. Wszyscy znajomi i rodzina mowia mi, ze jestem swietnie zorganizowana, mam nienaganna reputacje, a piwo do mnie po prostu nie pasuje. Czasem uracze sie lampka wina, ale to na jakiejs uroczystosci tylko, bo ja alkoholiczka i pijaczka nie jestem. Moje dziecko nigdy nie zobaczy mnie z alkoholem podobnie jak nigdy nie dam mu swinstwa do jedzenia, gotuje same pyszne, zdrowe potrawy. Przymierzam sie tez zakupienia malego prosiaczka by go hodowac samej i wiedziec co je. Ale coz nie kazdy jest taki jak ja, pozostaje tylko wspolczuc dzieciom tych alkoholiczek:(

Gość xxxxxxxxxxxxyrrrrrrrrwoooo
ja pindole, ale ty jesteś beznadziejna i sztywna

przynajmniej jestem wzorem do nasladowania a mojemu dziecku zapewniam szczesliwe dziecinstwo:)

Gość do matka,żona....
Właśnie stwierdzeniem, że pijesz mleko bo jest zdrowe , pokazałaś swój brak wiedzy na temat zdrowego odżywiania. Klapac buzią każdy może, ale jak się pisze, że się ma wiedzę o zdrowym odżywianiu, to takich pierdol już raczej nie powinno się pisać