Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutkassssss

Okres po cesarskim cieciu....Kiedy?

Polecane posty

Gość malutkassssss

Witam.. Jestem ponad 3 miesiace po cc cieciu i dalej nie mam okresu. Nie ukrywam ze sie tym stresuje juz powoli...

Gość przywlaszczenie
rodzaj porodu nie ma znaczenia - czy sn czy cc kiedy? wted, gdy organizm dojdzie do siebie zalezy tez czy karmisz piersia, czy nie - tylko piersia czy mieszanie nie ma zadnej reguly, jesli chocby raz na jakis czas podajesz piers, wtedy okres moze przyjsc niespodziewanie kiedy chce albo dopiero po calkowitym odstawieniu jesli od poczatku nie karmisz to miesiaczka powinna wystapic do 4 miesiecy po porodizie

Gość To ja to ja to ja
Ja po cc krwawilam 10 tygodni. Później po jakimś miesiącu dostałam pierwszy okres i następny po kolejnych dwóch tygodniach. Ale ten okres to była jakaś masakra, powódź normalnie.

Gość Bądź sobą
a karmisz piersia? moje koleżanki nie dostawały miesiączki do zakończenia karmienia piersią (jedna aż 2 lata) :) Byłaś u gin? Jeśli wszystko ok to nie masz czym się przejmować.

Poród nie ma znaczenia. Ja karmię piersią i 4 m-ce porodu nie ma (po cc). Po pierwszym synu okres dostałam jak wrociłam do pracy i pojawiła się przerwa w karmieniu. Było to ok 8 m-cy po cc

Gość vgdvxzzzzz
ja po cc okres dostałam w5 m-cy po porodzie czyli jak przestalam karmic