Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akronimma

dlaczego wstydzicue sie Polski?

Polecane posty

Gość taaaaaaaaaa
tak maz do niej powiedzial jak rozlozyla nogi ...

Gość POLSKU OBUDŹ SIĘ...
Przyszedł czas powiedzieć dość! Bądźmy dumni z tego, że jesteśmy POLAKAMI!!! Polacy powstańcie z kolan! Jak długo chcecie być zaściankiem Europy? POLSKA to potężny kraj! http://www.youtube.com/watch?v=OXw402ejnzg

Gość dociekliwy00
Ja się nie wstydzę ale jest mi smutno, że Polsce jeszcze tak wiele brakuje do tego by stać się normalnym krajem. Ja nie wiem czy to w ogóle kiedykolwiek nastąpi. Może już nie za naszego życia. @akronimma ''Nie rozsmieszaj mnie.Polacy wykonuja najgorsze prace za minimalna.do rozwoju i prestizu to oni maja swoich-co jest zrozumiale'' Guzik prawda, znam wielu obcokrajowców (w tym i Polaków), którzy osiągnęli tutaj dobre pozycje zawodowe. Dobre stanowiska nie są wcale zarezerwowane dla rodowitych mieszkańców. Trzeba po prostu być dobrym w tym co się robi, wykazywać się i mieć trochę szczęścia, jak zawsze zresztą. Natomiast praca za minimalną nie zawsze oznacza harówkę w pocie czoła, gdzieś w fabryce czy na magazynie. Jest całe mnóstwo stanowisk, które oferują lekką pracę ale niestety niskie zarobki. Można pracować za małą pensję i w międzyczasie się rozwijać poprzez jakieś kursy/szkolenia. Wszystko zależy od człowieka i jego podejścia