Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ukryta prawda

Chcę kupić tableta z biedronki

Polecane posty

Gość pedroLBN22
Będzie działał, co trzeba to zobaczysz, oddzielną kwestia jest stabilność takiego urządzenia z reguły są robione na gownianych podzespołach przez to mulą jak cholera, proponuję testy takiego urządzenia, można znaleźć w internecie są tam też filmiki jak to działa. Ogólnie za te pieniądze nie ma co narzekać, ale czasami warto dołożyć 150zł, a oszczędzić sobie nerwów.

Gość hggv bmbmjnbmjn
na stronie biedry jest reklama tableta ale kosztuje prawie 500zł:p wiec jakoś powalająco tanio nie jest, o jakości sie nie wypowiadam bo nawet nie mialem tego w rece

Gość rhfhiruhiuhciurhyyeiwfhiewhiu
ja kupiłam tableta z biedronki mytab10 kosztował 499zł po kilku dniach spaliła się dioda na ładowarce kiepski styk z ładowarki trzeba bardzo z nim uważać żeby nie zerwac warto dopkupic rysik bo się bardzo rysuje ta szyba i tył tez łatwo sie rysuje ale jakosc za 500 zł ok wada największa to słabe wifi mieszkam w starym domu z grubymi ścianami i działa w pokoju z neostradą a w drugim pokoju niema zasięgu chyba że pokombinujesz więc wrzucam różne aplikacje i używam bez wifi wtedy bateria szybko sie nie rozładuje za 500 zł może być ale żałuje że kupiłam już raz musiałam kupić nową ładowarkę i koszty dostawy