Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaya20131986

ostatnie dni wolnosci:D

Polecane posty

Gość kaya20131986

w sumie dobrze ze kobieta w ciazy musi zmienic swoje nawyki ze cos ja juz hamuje.. nie wyobrazamm sobie zeby ciaza trwala miesiac .. Z jednej str ciesze sie ze wreszcie poczuje to o czym moglam tylko dumac jakie to bedzie-wziac w ramiona malentwo, zaopiekowac ssie nim i brac za niego odpowiedzialnosc przynajmniej do ukonczenia przez niego pelnoletnosci... a jednak boje sie ale chyba juz teraz tylko porodu.. boje sie ale i jestem podekscytowana .. ciekawe czy mimo tego ze nie planowalam ciazy i ze boje sie porodu to kazdy skurcz bedzie mi uswiadamial ze moje zycie zmienia sie nieodwracalnie.. nie wiem czy ktos tez tak to rozkminia?:D jestem w 35 tyg.. mam nadzieje ze odczytacie to normalnie a nie ze moj ton jest jakis lekcewazacy :)

Gość FG567567JKL
ja jak baam sie zrobillam cc i po sprawie zadnej traumy nie mam

Gość kaya20131986
nie no ja nie chce cesarki od tak..

Gość jsjs
Ja,ale zaczelam po porodzie,kocham moje dziecko,ale czasem tesknie za moim poprzednim zyciem,jeszcze jak nie poznalam meza,kurcze zycie singla ma naprawde duzo zalet Czasem naprawde trzeba uwazac o czy sie marzy bbo moze sie to spelnic :/

Gość Bądź sobą
w twoim tygodniu to ja juz rodzilam hehe jak nie wyobrazalam sobie cc tak teraz sie ciesze, rodzac sie w termine mialby 4 kg :P a tak poszło szybko i sprawnie :]