Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chiochi

czy ktoś mi wkońcu odpisze....?

Polecane posty

Gość chiochi

chcę kupić materac do łóżeczka dla noworodka, jaki najlepszy?

Gość Bądź sobą
każdy ci napisze co innego... zaraz zaczną się kłócić i wyzywać, rezultat? dalej nie będziesz wiedzieć :]

Gość chiochi
myślisz??? ;) w zestawie który chce kupić jest materac : gryka-pianka. Niewiem czy dobry

Ja dla swojego mialam gryka- kokos... najpierw dziecko spalo na stronie kokosowej, pozniej na gryczanej..... nie wiem czy to dobry materac, taki kupowaly matki to. I ja taki kupilam.... ponoc zdrowy dla dzieci.... Jak dla mnie malo wygodny, sadzac po dotyku itp.... Maly i tak od poczatku wolal spac z nami...

Gość Bądź sobą
każdy ma inny gust, tylko tutaj mało kafeterjanek szanuje zdanie innej osoby, ja mam gryka coś, chyba kokos, nie pamietam, bo jak maz kupowal to ja mialam dziecko inkubatorze i to co dokupują mnie nie obchodziło-ważne było tylko czy jest wszystko... I tak dużo rzeczy się okazało potem albo zbytecznych, albo że jest za mało... Takim sposobem mam 2 płyny do kąpieli, jak nie 3 których nie używamy, 2 oliwki... itp... Ale tak zawsze jest-metoda prób i błędów. Jak się okaże zły to kupisz inny a ten będziesz miała na zapas, np jak zapomnisz dać ceratkę a się obsika ;)

Gość Bądź sobą
dziecko w inkubatorze *