Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ;ldopl;dlopd;lopd;lop

maz chyba mnie zdradza

Polecane posty

mam powody zeby przypuszczac ze mnie zdradza? - od kilku tygodni bardzo czesto wychodzi gdzies nagle wieczorem, zawsze ma wytlumaczenie ze niby do kolegi albo nagle do pracy bo cos tam zapomnial zrobic - przy niektorych telefonach wychodzi z domu, wczesniej tak nie bylo - caly czas trzyma telefon w kieszeni, a wczesniej lezal sobie normalnie na polce - unika seksu ze mna, wiecznie ma wytlumaczenie ze jest zmeczony albo boli go noga (ma z nia problemy, ale nigdy go az tak czesto nie bolala) - spoznia sie z pracy wraca o godzine, dwie pozniej niz zwykle i tlumaczy ze maja po prostu duzo pracy - ciagle sie klocimy ma do mnie o wszystko pretensje, mowi ze jestem inna niz kiedys, ze ciezko ze mna wytrzymac... czy ja przesadzam? czy mam powody zeby go podejrzewac o cos? mamy 4letnia corke...

Gość Izabelka......... ...:)
gdyby moj facet sie tak zachowywał tez bym przypuszczała, że kogoś ma

tylko co ja teraz mam z tym zrobic? mam mu powiedziec to, ze go podejrzewam? a jesli sie okaze ze to nieprawda? ja dostane szalu do tego wszystkiego, calymi dniami tylko o tym mysle i zastanawiam sie gdzie zrobilam blad...

Gość Bądź sobą
nie wiem, może usiądź i szczerze pogadaj? Albo podpucha, że go twoja koleżanka widziała z jakąś panną, nie wiem co bym zrobiła, albo jak śpi przejmij telefon, sprawdz i będziesz wiedziała...

Gość basssia
Oczywiscie ze masz powody. Raczej na bank Cie zdradza :(

on spi z telefonem pod poduszka, do tego doszlo...

Gość basssia
No co ty, to on zrobil blad.

co byscie zrobily na moim miejscu?

Gość vczasdffdd
wczoraj był taki sam temat

up

nie widzialam go weszlam tu dopiero dzisiaj

Gość basssia
Ja Ci powiem co zrobic, jak chcesz miec twarde dowody, znajdz jednak sposob zeby przechwycic ta jego komorke, wyjdz z domu gdzies na spacer i na spokojnie sobie przejrzysz.

Gość Bądź sobą
owszem śpi, ale może ma twardy sen, spróbuj, albo powiedz że musisz gdzieś zadzwonić a ty nie masz nic na koncie/skonczyly ci sie darmowki czy coś-nie wiem czy masz abonament czy kartę... Zamknij się z telefonem w łazience i przejrzyj...

Gość Testerka Wierności OnLine
Podejrzewasz, że Twój mąż Cię zdradza? Jestem Testerką Wierności OnLine - jeśli chcesz sprawdzić czy jest ci wierny napisz do mnie. Wystarczy, że podasz mi kilka danych na jego temat, a ja w 7 dni (najdłużej) przedstawię Ci dowody jego niewierności (bądź wierności). Czyli? Rozmowy z komunikatorów, skype, zrzuty ekranu, jego ogłoszenia, anonsy, zdjęcia..... Pisz na testerka.wiernosci@gmail.com - koszta? płatne po dostarczeniu dowodów, w razie ich braków, płacisz jedynie symboliczną kwotę. :-))

Gość Testerka Wierności OnLine
testerka.wiernosci@gmail.com

Gość kaftanik niebieski
jak znasz go hasla na nk , facebook i poczte to wejdz i przeczytaj jego korespondecje.

Gość Pedzaca donica
Zagraj w otwarte kart,nie mow,ze go podejrzewasz o zdrade,tylko,ze wiesz ze Cie zdradza i zobacz jak zareaguje,jesli bedzie nerwowy albo zacznie krzyczec,ze glupoty opowiadasz to znak,ze cos jest na rzeczy.Badz pewna siebie,zapewne zapyta skad takie przypuszczenie,powiedz wtedy,ze masz swoje wtyki.Ty nie musisz nic mu tlumaczyc.

Gość aaaa on ma racje
Mnie sie wydaje ze moze Cie zdradzac,ale czemu siedzisz na dupie?Sprawdz go napewno sie da.Jedz pod prace i sprawdz czy faktycznie w niej jest.Telefon sprawdz jak spi,zawsze jakas mozliwosc jest.

Na bank jest ktoś inny. Na dodatek masz jeszcze problem że on mógł się nawet zakochać i chce być wierny kochance skoro unika seksu z tobą.

Gość onaonanoaona
a ile macie lat? ile jestescie po slubie?