Gość wampirka23 Napisano Marzec 16, 2013 Od końca września jestem w niemczech tam studiuje.. OD razu poznałam chłopaka, który opiekował się w ramach mojego przyjazdu na studia. Drugie dnia zaczęliśmy się całować..przytulać itd..to trwało tydzięń. Po tym on nie odzwywał się przez tydzień prawie do mnie. Ja przerwałam kontakt ..gdy pisał na fb nie odpisywałam ..tak trwało 2 miesiace. On zaprasił mnie..na spacer i zaczełąm zapraszać do siebie..prosic o drobnostki..na Sylwestra był z dziewczyną z która niby zerwał.... ja u siebie..po powrocie zagęsciłam spotkania..i on w końcu powiedział zę jesteśmy wiec niż przyjaciele ..że jestesy para..czyli niecałe 2 miesiące już to jest. On nalega na seks czesto..ja postawiłam sprawe jasno że nie jestem gotowa jeszcze..bo chce zeby sie we mnie zakochał..on przychodzi kiedyon chce..do mnie..na poltorej tygodnia wyjechal do polski a wiem ze tam mial dziewczyne. I ostatnio przedstawil swojemu koledze jako kolezanka ze studiow..i to namawianie na seks..A zaprosil mnie do siebie ..ale na noc..ja nie che seksu jeszcze.. oc myslisie? zaufac mu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach