Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MadameJakaśTam_

Wstydzę się, że nie mam prawie żadnych znajomych.

Polecane posty

Gość alone in the dark forest
na facebooku jedynie co to bym mogła wrzucać zdjęcia kolejnych tatuaży które sobie robie

Gość MadameJakaśTam_
Mnie też ;)

Gość MadameJakaśTam_
I jeszcze jedno - zmiana miejsca. Czuję, że gdybym zmieniła otoczenie, moje lęki znacznie by się zmniejszyły. Potrzebuję wokół siebie uśmiechniętych, tolerancyjnych ludzi, dzięki którym będę mogła oswoić się ze światem.

Do tego nie trzeba odwagi, trzeba tylko wiedzieć że na pewno się chce mieć tatuaż. ja chciałam od zawsze, ale jak miałam około 16-18lat postanowiłam że jak skończę 25lat i będę chciała mieć tatuaż to go zrobię. Poza tym boję się igieł, w sumie teraz to już nie bo po 4 tatuażach zdążyłam się przyzwyczaić. I to że jest to decyzja na całe życie to jest to prawda. Ja ją podjęłam i liczę się z konsekwencjami takimi jak długi rękaw latem w pracy, nie zamierzam jednak rezygnować z tatuowania bo robię to dla siebie a nie po to żeby szokować czy zwracać czyjąś uwagę.

Gość MadameJakaśTam_
Będę póki co kończyć. Oczywiście wątek będzie kontynuowany. Trzymajcie się zatem i bardzo dziękuję za rozmowę i zrozumienie. Dobranoc!

jak będziesz chciała pogadać to zostawię Ci mojego maila rah_digga@wp.pl

Madame - pocieszę Cię, że pewność siebie często jest wyuczona, a ludzie którzy Cię dręczyli wcale nie byli pewni siebie. Weź pod uwagę, że to były dzieci.

Właśnie wróciłem z samotnej wyprawy. Widziałem dwie dziewczyny, na widok których śliniłem się i ślinię się nadal. Chciałęm potańczyć, lecz mnie olały. Szkoda.

Gość nocna zmiana ;)
Zamierzałam cos napisać ale chyba mi się nie chce i mam w d. wasze wywoływanie do tablicy :p

Gość MORGAN91
Do madamejakastam,ja jestem w katowicach od 2 tyg i nie znam tu prawie nikogo,chetnie poznam kogos z kim bede mogla pogadac,kto mi czasem pomoze itd.mysle,ze za bardzo fiksujesz sie w temacia,,co inni sobie o mnie pomysla'',wyluzuj.Moj mail:slodkakotka1991@onet.pl,jesli chcesz wymienic sie numerami napisz maila PS.Tak naprawde jestem z '89roku:))

Gość MadameJakaśTam_
Wobec tego podaję swojego maila, gdyby ktoś chciał się odezwać - ejsdetttes@wp.pl :) Dziękuję za maile, napiszę jeszcze dzisiaj do was, a gdybym nie odpisywała później przez dwa dni, to wybaczcie, ale od dziś do wtorku mam dużo zajęć na uczelni i dopiero ok. środy będę w stanie napisać coś się więcej :)

Gość gość
Jestescie dziwni