Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PomyleniecPytającyODroge

Pytanie do kobiet- odważne pytanie.

Polecane posty

Czy gdybyście spotkały na swojej drodze faceta/chłopaka: - na którym możecie polegać - jest "fajny" - z wyglądu całkiem przystojny (conajmniej) - mającym stałą pracę (facet) - mającym nieprzeciętne jak na mężczyzn hobby czy zainteresowania - generalnie taki "fajny " facet To czy przykładowo brak związków czy doświadczenia seksualnego mógłby skreślić go w waszych oczach jako atrakcyjnego czy też jako potencjalnego partnera?

Nie, zakładając, że nie ma w sobie czegoś takiego przez co nigdy nie był w związku :p

Gość to ja odpowiem...
nie.

Gość moim zdaniem to nawet na plus
dla niego, chyba że nie ma doświadczenia z jakiś ukrytych powodów

"moim zdaniem to nawet na plus dla niego, chyba że nie ma doświadczenia z jakiś ukrytych powodów" też tak uważam :)

Gość a ile facet ma lat?
!!

Jeżeli nigdy nie był w związku bo był nieśmiały albo po prostu nie spotkał odpowiedniej kobiety nie widzę przeciwwskazań. Jeżeli taka sytuacja zaistniała bo coś tam zrobił, powiedział i do siebie zniechęcił to istnieje duże prawdopodobieństwo, że ja również nie darzyłabym go sympatią.

Gość KasiaAsia6543
pewnie chodzi o Ciebie,jestem zainteresowana

Gość nie mam zamiaru ci pisać listu
jeśli mialabym pewność, że mu nie odbije później i nie będzie chciał sprawdzać, jak to jest z innymi, to absolutnie mi to by nie przeszkadzało, a wrecz przeciwnie :d

Gość raptobylistka
Uwielbiam prawiczkow. Jest ich calkiem sporo nawet wsrod panow kolo 30tki i nie sa to idioci. Super jest miec takiego czystego. Wspominam szczegolnie jednego, oj wspominam. Bal sie konczyc nawet w prezerwatywie. Seks jest instynktem i ruchow mozna kazdego nauczyc. Niesmialosc i niepewnosc bywaja podniecajace.

Gość nie, nie!
nie skresliloby go to w moich oczach ;)

Nie przeszkadzałoby wam że moje hobby to kolekcjonowanie lalek Barbie z całego świata? Mam już kilka tysięcy egzemplarzy!