Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gtf22

Mój chlopak jest nizszy..

Polecane posty

Gość gtf22

Mój chlopak jest nizszy.. do tego jestem ciezsza od niego o 5kg.. przejmowac sie tym? wydaje mi sie ze czasami ludzie sie glupio na nas patrza.. co robic.. jestesmy ze soba 3 miesiace.. kocham go..

Gość bigdream
wyglad nie ma znaczenia, to ze jest nizszy nie przekresla waszego szczescia, nie warto sie tym przejmowac :)

Gość saes
a skad ludzie maja wiedziec ze to twój chłopak , a nie kolega z klasy albo brat ? Dziwna jestes

Gość Tepaki puste
Moj jest mojego wzrostu. I nie mam z tym problemu. A co wiecej zakładam szpilki, i mam w dupie to co inni myślą.

Gość gtf22
jego czlonek jest też krótszy od mojego :(

Czułabym się jak matka, albo starsza siostra. zalezy jak ty się z nim czujesz. Jeżeli dobrze, to się nie przejmuj co inni o tym myślą, tylko bądź szczęśliwa :)

Gość uretete
niestety,to bardzo żałosny widok jak kobieta jest większ aod faceta

Gość DziakoSrako,.,.
To nie wazne czy jest nizszy czy nie.. Wazne zebyś była z nim szczęśliwa czuła sie znim dobrze i żeby Cię dobrze ruchał xD :D

Gość DziakoSrako,.,.
:)

Gość skrzypdze
chuja prawda,dobrze nie będziesz czuła sie z takim knyplem nigdy w życiu,będziesz stwarzałą pozory,ze się tym nie stresujesz,ale taki widok to śmiech na sali

Gość Tepaki puste
W dupie mam też czasami jego kutasa :)

Gość ixyyyyyyyyyyy
trzeba bylo sie nad tym zastanawiac zanim zostal twoim chlopakiem wiedzialas kogo bierzesz, wiec czemu teraz jeczysz?

Gość skrzypdze
Pomyśl, że gdy Twoje i jego życie będzie się kończyć, to on będzie miał mniejszą trumnę od Twojej. Wyobrażasz to sobie ? Masz tylko jedno życie, które się śmiercią ma swój koniec. Nawet jeśli ten knypel odpowiada Ci wszystkimi innymi cechami charakteru i wyglądu to powinnaś z niego zrezygnować, właśnie przez wzrost. Tak jak to wyżej zostało przeze mnie napisane.

Gość skrzypdze
To wprawdzie Twoje życie ale żyjesz wśród ludzi i tym "śmiech na sali" powinnaś się kierować opinią ogółu, a nie swoim osobistym dobrem. Ja robię tak, żeby obcy ludzie na mnie dobrze patrzyli. Moje osobiste dobro w ogóle się nie liczy.

Gość skrzypdze
no jak to czemu jęczy:-D bo pewnie to jedyna szansa na faceta,niech będzie kurdupel,byle by był,a teraz masz za swoje,pozbądz siękurdupla bo taki związek na siłe nie wróży nic dobrego

Gość skrzypdze
Jestem samotną matką. Przy wyborze faceta kierowałam się tylko cechami fizycznymi i tym co ludzie powiedzą.

Gość skrzypdze
sfrutrowany kurdupel sie podszywa:-D nie martw się moze znajdziesz swoją kurduplice:-D

Gość skrzypdze
Z resztą z moim postępowaniem niewiele się różnię od innych samotnych matek piszących tutaj. Wybieramy tylko po cechach fizycznych a gdy się pojawia dziecko i facet ucieka to mówimy, że nie nadawał się albo źle trafiłyśmy.

Gość skrzypdze
Chyba mam raka i niedługo umrę. Pocieszcie mnie :(

Gość takie moje zdanie jest
Mój facet też jest ode mnie niższy i co z tego? Kocham go i nie zostawię go tylko dlatego że jest niski... Mam gdzieś to że ludzie na ulicy sie patrzą! Jak maja jakiś problem to ich sprawa. Jesteśmy szczęśliwi i nikt tego nie zmieni.

Gość skrzypdze
ale tylko Ci wyżsi.