Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adrianx88

Mocne osłabienie węchu spowodowane alkoholem

Polecane posty

Gość adrianx88

Witam serdecznie wszystkich. To jest mój pierwszy post na tym forum. Jestem informatykiem, który przez frustracje związane z bezrobociem w mojej miejscowości zbłądził nadużywając co jakiś alkoholu. Od dłuższego czasu piłem alkohol mniej więcej co 2 dni. Robiłem sobie niekiedy dłuższe przerwy. Wiem, że mimo wszystko robiłem źle korzystając z pozornie uspokajających właściwości owego "płynu". Pewnego razu wypiłem zbyt dużo - 5 mocnych piw 9%. Czułem się fatalnie, w nocy zwymiotowałem (częściowo nosem),czułem zapach wymiocin w nosie. Od tego momentu węch znacznie się pogorszył - minęły już dwa tygodnie i zacząłem się poważnie martwić. Czy macie jakieś rady na domowe odzyskanie węchu ? (wiem , brzmi to komicznie). Do lekarza pójdę gdy otrzymam umowę o pracę (Obecnie mam umowę o dzieło). Pozdrawiam i liczę na Waszą pomoc :)

Gość lesia254
Jest to przypuszczalnie zatrucie organizmu i musisz go oczyścić z toksyn polecam DETOX VISION-usuwa zatrucia alko cholowe i nie tylko.Jeżeli jesteś zainteresowany odsprzedam