Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maciek B.

sloneczna marcowa niedziela

Polecane posty

Czesc. Party bardzo udane, pojadlem, popilem i potynialem. Chcialbym podziekowac mojej dziewczynie, Zabie z forumka i babci Trudzi:)🖐️Pokazalismy Wegrom nasza tradycyjna polska goscinnosc. Na 12.30 ide z Wegrami do kosciola sw. Anny, jak co tydzien. Dziewczyna jest niewierzaca, dlatego zostaje w domu i sprzata:)🖐️

Gość fjgfhgkj
ile dacie pedofilom pieniązkow w kosciele? sypniesz pewnie stówke?

Pozniej wracamy do domu na herbate, po czym udajemy sie pieszo do Starego Browaru na shopping. Chce pokazac Wegrom kawalek centrum. W Browarze chce kupic ksiazke, krawat i jakis gadzet w Ami Decor i moze cos Natalii jak bedzie chciala, bo mam dobry humor, a jak mam dobry humor, to mam gest🖐️ Pozniej znow herbata i pojedziemy pokazac stadion. Pozniej sie pozegnamy.

W kosciele jestem juz od 20 minut🖐️ @zaba: jestem torelancyjny, poza tym ma wiele plusow:)

Fajna niedziela się szykuje ;) U mnie 2 m śniegu za oknem a spychacz jedzie po chodniku tak więc zostaję w domu.

Gość tez mnie ciekawi
Ta niewierzaca dziewczyna :D i po co z takimi detalami opowiadac swoj dzien...

Teraz pijemy herbate z cytryna. Ja zrobilem tez sobie druga z mlekiem, zeby pokazac swok brytyjski sznyt🖐️ Mimo ze to jeszcze nie five o'clock🖐️ Wyjalem tez sobie z lodowki jogurt pitny brzoskwiniowy.

W Starym Browarze chce kupic granatowy krawat w Vistuli, kryminal Agaty Christie pt. Kieszen pelna zyta w Empiku, jakas figurke w Ami Decor, bo jednym kubku z wizerunkiem Poznania dla kazdego Wegra i cos do ubrania dla dziewczyny, jak bedzie chciala, a sadze, ze bedzie🖐️ Reasumujac: wyskocze dzis z kilku stowek.

Wyruszamy na wyprawe do centrum. Pieszo, poniewaz mieszkam w srodmiesciu (wlasnosciowe, splacone)🖐️ i do scislego centrum mam 20 min z papcia🖐️

Gość to Asperger
niun miala racje teksty jak Lusera o zdrapkach

Gość TWOJA LASKA TEZ MA DOWNA
CZY UDAJE ŻE JEST GITES DLA TYCH BLUZECZEK Z GALERII?

Gość te schorzenie
swie sie gimnogowializm pospolity. Naukowcy twierdza ze z tego sie wyrasta ale dopiero po okresie dojrzewania... nic trzeba czekac.

Jakby udawala, to bym to wyczul. Starego lisa nikt nie oszuka🖐️ Ceni mnie za moja dobroc, zyczliwosc, zasady, prawosc i madrosc zyciowa. I poczucie humoru oraz rodzinnosc.

@Zaba: jestem wlasnie w drodze, zaraz bedziemy na rondzie Kaponiera, teraz maszerujemy Dabrowskiego:)

Gość jguthf
idac do galerii ze znajomymi przystajesz zeby nastukac posta? Dziwne, ja nawet z fotela nie lubie pisac przez telefon bo duzo czasu to zabiera, a ty ze znajomymi i z dziewczyna idziesz i posty slesz hm hmm

I nawet zdjecia robie;) ja tez nie lubie pisac z tel ale co mam zrobic? Za godzinke, poltorej bede w Romie na Polwiejskiej, to bedzie troche wygodniej;) @zaba: ok.

Gość dajcie mu spokój
to samotny, niespełniony dzieciak - w sensie umysłowym oczywiście gdzieś tam po drodze chyba się pogubił i ma ogromny deficyt akceptacji to pisanie to forma terapii, nic go tak nie cieszy jak wasza uwaga napisze każdą głupotę jaka mu tylko do głowy przyjdzie, żeby wywołać reakcję reakcja oznacza - zostałem zauważony :) ciesze się, że tak dużo osób reaguje na jego wpisy i dzięki temu sprawia mu trochę radości powodzenia Maćku :)