Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajaszka o

jaka dieta na plaski brzuch

Polecane posty

Gość kajaszka o

pomozcie mi wybrac jakas diete po ktorej brzuch bedzie mniejszy albo co jesc a co unikac

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kajaszka o
tak ceiczenia tez ale co jesc

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość aaara
south beach jest dobra

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Fajna dietka polcam.... DZIEŃ 1. ŚNIADANIE - ok. 350 kcal Serek ziarnisty z selerem naciowym (opakowanie serka ziarnistego, 2 łodygi selera, 2 grubsze kromki chleba razowego) II ŚNIADANIE - ok. 120 kcal Mały banan OBIAD - ok. 450 kcal Makaron z brokułami i szynką PODWIECZOREK - ok. 140 kcal Sałatka warzywna (duży pomidor, mała czerwona papryka, łyżeczka oliwy z oliwek, sok z cytryny, kilka listków sałaty, zioła) KOLACJA - ok. 250 kcal Omlet z zielonym groszkiem ( jajko, 1/5 szklanki mleka 1,5%, łyżeczka mąki, 4 łyżki mrożonego zielonego groszku, tost z ziarnami) DZIEŃ 2. ŚNIADANIE - ok. 310 kcal Grahamka z serkiem i warzywami ( duża podłużna grahamka, 2/3 opakowania odtłuszczonego serka naturalnego do smarowania, średni ogórek, 3 duże rzodkiewki, ulubione przyprawy) II ŚNIADANIE ok. 140 kcal Pomarańczowy jogurt (małe opakowanie jogurtu naturalnego bez cukru, mała pomarańcza bez skórki) OBIAD ok. 460 kcal Indyk w sosie pomidorowym PODWIECZOREK ok. 110 kcal Duże jabłko, 3 migdały KOLACJA ok. 270 kcal Kanapka z szynką z indyka (3 kromki chleba chrupkiego z mesli, 2 plasterki szynki z indyka, mała czerwona papryka, zielenina) DZIEŃ 3. ŚNIADANIE ok. 310 kcal Twarożek z warzywami (2 średnie kromki chleba pełnoziarnistego, plaster chudego sera białego, 2/3 opakowania jogurtu naturalnego, duży pomidor, średni ogórek, ulubione przyprawy) II ŚNIADANIE ok. 140 kcal Pumpernikiel z szynką i ogórkiem (kromka pumpernikla, 2 plasterki szynki z indyka, mały ogórek) OBIAD ok. 440 kcal Kurczak z fasolką i ryżem PODWIECZOREK - ok. 140 kcal 1,5 plastra świeżego ananasa KOLACJA ok. 270 kcal Sałatka z fetą (cienki plasterek sera typu feta 30%, duży pomidor, 3 oliwki marynowane, 1,5 łyżeczki oliwy, 1/2 szklanki kiełków fasoli mung, mała czerwona papryka, 2 łyżki otrąb pszennych, kromka pieczywa chrupkiego) DZIEŃ 4. ŚNIADANIE ok. 360 kcal Egzotyczne mleko (pełna szklanka mleka 2%, 4 łyżki tradycyjnych muesli, mała mandarynka, 10 orzechów laskowych) II ŚNIADANIE - ok. 140 kcal Pasztet sojowy z papryką (kromka pieczywa pełnoziarnistego, pól małego opakowania pasztetu sojowego, pół małej czerwonej papryki) OBIAD - ok. 450 kcal Cielęcina w sosie szpinakowym PODWIECZOREK - ok. 130 kcal Średni grejpfrut KOLACJA - ok. 250 kcal Kalafior z warzywami (3 różyczki kalafiora, 3 łyżki kukurydzy konserwowej, duży pomidor, mały jogurt naturalny bez cukru, pół szklanki kiełków soczewicy, przyprawy) DZIEŃ 5. ŚNIADANIE ok. 310 kcal Kanapka z wędzonym łososiem (2 średnie kromki chleba żytniego pełnoziarnistego, 1/3 opakowania odtłuszczonego serka do smarowania, plasterek wędzonego łososia, duży pomidor, 10 średnich rzodkiewek) II ŚNIADANIE ok. 140 kcal Koktajl malinowo-migdałowy (mały jogurt naturalny bez cukru, szklanka świeżych malin, 5 migdałów) OBIAD - ok. 450 kcal Dorsz w warzywach PODWIECZOREK ok. 130 kcal Owocowe szaleństwo (szklanka borówek amerykańskich, pół szklanki miąższu arbuza, średnia morela) KOLACJA ok. 230 kcal Sałatka z tuńczyka (1/2 puszki tuńczyka w sosie własnym, jajko, pomidor, 3 liście kapusty pekińskiej, ogórek, cebula, 1/2 szklanki kiełków fasoli mung, 1/2 łyżeczki oliwy, przyprawy) DZIEŃ 6. ŚNIADANIE ok. 320 kcal Tosty z paluszkami karbowymi (3 tosty pełnoziarniste, 4 paluszki krabowe, 1/3 opakowania odtłuszczonego serka naturalnego do smarowania, duży pomidor, przyprawy) II ŚNIADANIE ok. 130 kcal Morelowy jogurt (mały jogurt naturalny, 2 morele) OBIAD ok. 480 kcal Kuskus z bakłażanem PODWIECZOREK ok. 140 kcal Duża gruszka KOLACJA ok. 240 kcal Sałatka z kawałkiem wędzonej ryby (50 g wędzonej makreli, duży pomidor, 2 łyżki zarodków pszennych, 1/2 szklanki kiełków soczewicy, przyprawy) DZIEŃ 7. ŚNIADANIE - ok. 370 kcal Serek ziernisty z warzywami (2 średnie kromki chleba pełnoziarnistego, opakowanie serka ziarnistego, pomidor, ogórek, 1/4 szklanki kiełków soczewicy, rzeżucha) II ŚNIADANIE - ok. 140 kcal Kefir z dodatkami (małe opakowanie kefiru, łyżeczka rodzynek, 2 łyżki otrąb pszennych) OBIAD - ok. 460 kcal Zupa pomidorowa z makronem PODWIECZOREK - ok. 110 kcal Kisiel z malinami (szklanka malin, 1/3 szklanki kisielu owocowego) KOLACJA - ok. 300 kcal Roladki z cukinii z fetą

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×