Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawicowa Polka

Jak donieść na Polaków którzy oszukują?

Polecane posty

Gość adelaida
a mnie to juz sam tytul tematu odrzuca :-(

Gość oliwia33
Boli cie serce ze ktos ma wiecej? Knujesz przychodzac na domowy obiad... Komunisci z fabryk za minimum... Samotni bez rodzin... Kobiet... Mezczyzn... Nieudacznicy z uk

Gość gość
benefit to sa pieniadze od ciezko pracujacych podatnikow a nie z kosmosu... zrozumcie wreszcie zlodziejskie mendy to... jak ja wam wyciagne kase z kieszeni to bedziecie wrzeszczec zlodziej, ale jak dla was panstwo to robi to jest to ok... zenada

Gość gość
no i ile placisz z tej swojej ciezko zarobionej kasy na tych co nie pracuja ? no ile? zlotowke euro? a czyja to wina ze pracy nie ma albo jak jest to za mierne grosze ? tych co biora zasilki? nie pieprzonego rzadu zatem nie pisz p*****l bo sam nie wiesz kiedy mozesz wyladowac na zasilku

Gość gość
najgłośniej drą japy ci co sami pobierają zasiłki! bo im się oczywiście należy - a całej reszcie nie!

Gość gość
ile place? 40% podatku od swojego dochodu, czyli prawie polowe... do tego musze placic za college moich dzieci, bo nie chce zeby chodzily ze slamsem albo muzulmanami do szkoly..., place za leki, rent, zeby nie mieszkac w slumsach I nikt mi do tego nei doplaca, moje dzieciaki nei maja darmowych obiadow, dojazdow do szkoly itd. Ja nie siedzialam na d***e I nie ogladalam seriali I innych durnot, tylko ksztalcilam sie, ciezko pracowalam na swoja specjalizacje, za to rzad takich ja ja karze, placeniem prawie polowe od swojego dochodu, zeby cpuny, alkoholicy I dziecioroby, co siedza caly dzien na d***e I gapia sie w tv mogly dalej sie lenic... Za niedlugo UK nie bedzie mialo zadnych specjalistow, bo zwyczajnie uciekna z tego kraju, juz maja co chwile zawiechu w systemach bankowych, bo zamiast fachowcow maja pseudofachowcow, ktorzy potrafia tylko pic herbate z mleczkiem I pierdziec w obrotowy stolek...

Gość gość
a czyja to wina ze pracy nie ma albo jak jest to za mierne grosze ? tych co biora zasilki? nie pieprzonego rzadu --- hahahahaha, ktos jeszcze mentalnie siedzi gleboko w komunie :D idz do PZPR, niech ci zalatwia prace :D

Gość gość
ile place? 40% podatku od swojego dochodu, czyli prawie polowe... do tego musze placic za college moich dzieci, bo nie chce zeby chodzily ze slamsem albo muzulmanami do szkoly..., place za leki, rent, zeby nie mieszkac w slumsach I nikt mi do tego nei doplaca, moje dzieciaki nei maja darmowych obiadow, dojazdow do szkoly itd. xxx a kto cię trzyma na siłę w tym strasznym kraju, który tak cię upodlił i okradł??? wracaj do Polski - tam nie ma zasiłków!!!

Gość gość
nie pieprzonego rzadu zatem nie pisz p*****l bo sam nie wiesz kiedy mozesz wyladowac na zasilku >>> ja tu nie mam pretensji do tych, co pracowali I stracili ta prace, im sie nalezy pomoc, bo odprowadzali skladki do budzetu, ale to tez do czasu... Jak ktos siedzi na takich zasilkach 2, 3, 4 lata to darujmy sobie, moja kieszen nie jest publiczna kieszenia, gdzie bez konca ktos bedzie czerpal.. Ja mam swoje dzieci do wykarmienia, nie po to sie ksztalcilam I pracuje, zeby ktos zdrowy, w pelni sil, ciagle siedzial na d***e I nic nei robil ze swoim zyciem... Ja chce zeby z moich podatkow utrzymywac szpitale, zeby byly dostepne, gdy ja lub ktos ich potrzebuje, chce ruchomych karetek pogotowia, chce darmowej edukacji, chce darmowej sluzby zdrowia, dobrych drog itd, a jezeli panstwo musi utrzymywac doroslych leni I zlodzieji, to nie bedzie kasy w budzecie na to, bo mozliwosci finansowe takich jak ja sa tez ograniczone... To wlasnie stalo sie z PL...

Gość gość
wracaj do Polski - tam nie ma zasiłków!!!>>> nie ma, bo tacy jak ty okradli system ile sie dalo, a teraz przyjechali krasc w innym... I juz niedlugo nie bedzie gdzie uciekac przed taka rozszczeniowa cholota, ktora ksiazki parza, gdzie uciec... W PL doprowadziliscie juz do takiej sytuacji, ze placi sie ogromne podatki I nei ma nic wogole, tutaj, jeszcze jest praca dla nas I dobra edukacja dla naszych dzieci, gdzie dzieki temu znajda prace na calym swiecie I na to wlasnie czekam...

Gość gość
a przed wami w koncu zamkna wszystkie granice I zechniecie w tym co sami sobie zrobiliscie...bo juz wiecej sie nie da wydoic za nic...

Gość gość
gość wracaj do Polski - tam nie ma zasiłków!!!>>> nie ma, bo tacy jak ty okradli system ile sie dalo, a teraz przyjechali krasc w innym... xxx to były w Polsce jakieś zasiłki??? kiedy???

Gość gość
popieram. ci co sie burza to zlodzieje. ja zglosilam 3 cwaniaczkow, co to sie nie kryli i wysmiewali sie z tych, co benefitow nie pobieraja. teraz sie juz nie smieja. jeden wyjechal do polski, a pozostali musieli sie przestawic na inne warunki mieszkaniowe. jestem w trakcie zbierania danych pozostalych osob, o ktorych wiem ze pobieraja nielegalnie. to jest obywatelski obowiazek kazdego. a jak ci sie nie podoba jeden z drugim, to zostaw drzwi do domu otwarte i pozwol, zeby cie okradli. bo to jest to samo :)

Gość gość
tak były,. Zostawiałam w w żłobku swoje 3,5 miesięczne dziecko i leciałam do pracy, Mąż pracował po 12 h. A moja szwgierka..na wynajętym mieszkaniu za które płacił Urząd Miasta. Obydwoje 2 lewe do pracy. Zasiłki celowe co miesiąc. Dofinansowanie do prądu i ogrzewania. Jedzienie za darmo. Mało?I do pracy im się nie spieszyło. Do czasu kiedy zamarzyli o mieszkaniu 80 metrowym. Wynajęli cacy, czynszu 1200zł. umowa na 5 lat-pod grożbą niezwrócenia zaliczki jeśli się przedtem wyprowadzą. A tu zonk poleciała krowa i co? Wielkie g***o bo za duży metraż i im się nie należy. Opieka też się wypieła jak zobaczyła warunki :-D

Gość gość
i wtedy właśnie poczułaś się szczęśliwa jak nigdy dotąd! spełniło się twoje marzenie, prawda?

Gość gość
spelnilam swoj obowiazek. a ty skoro tak szczekasz, to pewnie sama nieslusznie pobierasz. ale coz, skoro takie marzenia mialas, zeby byc zerem.....

Gość gość
pobieram tyle ile mi się należy! a teraz leć do R&C i zgłoś niech mnie szukają po IP i sprawdzą!

Gość gość
nalezy sie...boze kop w d**e sie nalezy lenie smierdzace

Gość gość
obowiazek hahahaha zapierdaalaj az ci garb wyrosnie na tych co zaapierdlaac nie musza :D oni kosztem ciebie zyja w luksusach a ty zapierdaaalaj ! i nie mam tu na mysli tych co zyja na zasilku a do goscia od 40% czlowieku ile z tego idzie na bezrobotnych ? nie moge czytac tych banialuk lepsze zasilki jak grzebiacy w smieciach ludzie kapitalistyczne chamidla zapracowane !

Gość gość
jak wam się tak w UK nie podoba i nie możecie znieść, że państwo ludziom pomaga - to W/Y/P/I/E/R/D/A/L/A/Ć do Polski!!! ale już!!!

Gość gość
Moja znajoma kradnie benefity na lewo i prawo , klamala ze jest samotna matka ( teraz na prawdę jest ) , oklamuje tax credit ile płaci za opiekę nad dziećmi , mówi ze płaci o wiele wiecej i całość dostaje od państwa , teraz jeszcze stara sie o council house a jest właścicielka domu , ale oczywiście to zataila , i jeszcze pare innych przekrętów o których wiem , zgłosiłem to wszystko przez internet ze 3 lata temu i nic a nic z tego nie wyniknelo , olali sprawę , a ona dalej kradnie , szok , moze trzeba zadzwonić ?!

Gość gość
spoko, spoko za chwile beneficiary same beda s*******ac w polpodskokach. Przeciez polowa z nich ani be ani me po angielsku wiec... :D bye bye loosers

Gość gość
ot i nozyce sie odezwaly. do tej co pobiera legalnie. czy o takich jest tu mowa? nie. czytaj ze zrozumieniem. do tego od wyp....nia do polski i luksusach. chcialabym te twoje luksusy zobaczyc, bo beneficiarze zyja jak szczury dla niepoznaki, a dla odchamienia sie na wakacje w tropiki wyjezdzaja, albo do Polski na szpan - tyle ich :) co do mnie. jak szczur nie mieszkam. Mam tutaj 2 domy. Na pierwszy zarobilam w Polsce a drugi splacaja lokatorzy. nie pracuje, bo nie musze :) inni pracuja dla mnie :) i zasilkow tez nie pobieram, bo to nie bylo moim marzeniem zyciowym. nie wiem jakim nieudacznikiem, albo wlasnie szczurem trzeba byc, zeby oszukiwac panstwo i sprzatac po katach, zeby na lewo zarobic.... zal mi takich ludzi, bo to nie zycie, tylko wegetacja. a wczesniej czy pozniej i tak wpadna, a wtedy dupa blada... i kto wtedy bedzie musial wyp....ac?

Gość gość
co do mnie. jak szczur nie mieszkam. Mam tutaj 2 domy. Na pierwszy zarobilam w Polsce a drugi splacaja lokatorzy. nie pracuje, bo nie musze usmiech.gif inni pracuja dla mnie usmiech.gif i zasilkow tez nie pobieram, bo to nie bylo moim marzeniem zyciowym. xxx niby masz dwa domy i łaskę robisz, że zasiłków nie pobierasz??? przeczytaj co napisałaś idiotko i walnij się z całej siły w ten kłamliwy ryj!

Gość gość
sam nie rozumiesz co piszesz niestety. dlaczego mialabym pobierac zasilki. potrafie sie sama utrzymac (i tu przyklady). to tak do tych luksusow, o ktorych pewnie ty wspominales..... nie mow mi, ze jak szczur nie mieszkasz, bo nie od wczoraj tutaj jestem. po tym gdzie i jak ludzie miszkaja mozna od razu zdefiniowac, czy pobieraja zasilki czy nie. jeszcze nigdy sie nie pomylilam. i niewazne, czy lewe, czy nie. i mowimy o tych raczej dlugoterminowych, a nie kiedy sie komus noga podwinie na jakis czas, co sie moze zdazyc kazdemu.... jak zwykle wielka wrzawa oburzonych beneficiarzy i jak zwykle te same spiewki.... wstyd za takich rodakow. myslicie, ze Cameron z palca sobie wyssal te zarzuty??? sami sobie na to zapracowaliscie. lenie i tyle. i smieszne cwaniaczki, co to ani be ani me po angielsku.... ale o benefitach wszystko wiedza :D i nie dziw sie, ze ktos tu nie pracuje tak jak Ty. trzeba miec glowe, a nie tylko tupet i roszczenia. ogolnie, ciezkie czasy nadchodza :)

Gość gość
dobrze ze w tych ciezkich czasach ma kto zapierdaaaalac :)

Gość obywatelka świata
Kur... dawac mi tu adresy tych z*****ych polish scum z benefitami. Zaraz ich na taczce wywioze z powrotem do swojego kraju :O

Gość gość
tak do tematu http://www.benefity.org.uk/forum/spektakularne-dzia-ania-inspektorow-dwp-t449.html dzalaja chlopaki :) i to prawda, beneficiarze zyja jak szczury pod kazdym wzgledem. musza nawet uwazac jak wydaja swoje "ciezko zarobione" pieniadze, bo chlopaki nie spia i sprawdzaja, oj sprawdzaja :D juz tylko wakacje w polsce u rodziny zostaly, bo za kanary z karty juz nie zaplaca :D

Gość gość
cos sie beneficiarze obrazily i juz nie pluja hehe. a tak w temacie, to niedawno drapneli znajomych, bo ciagneli jak sie da a w Polsce miszkanie w bloku kupili.... niestety za bardzo sie tym chwalili :D

Gość gość
a to chyba nie jest latwo cos takiego wykryc??? czyzbys pomogl znajomym???