Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glosnym szeptem nic nie mowie

Ile kasy zabieracie na urlop do Polski?

Polecane posty

Gość gość
Lepiej byc moherem niz tuska frajerem:D gnij w uk

Gość gość
Sorry ale wolę być sobą. Jakbym chciała jechać do kraju 3ego świata to wybrałabym się do Indii (lepsze widoki, jedzenie i plaże) a nie do Polski. Tyle w temacie.

Gość gość
Już dawno skończyłam z wakacjami w PL i z posyłaniem rodzinie pieniędzy. Ani grosza nierobom. Są wolni więc niech pokażą ile są warci. A te gnoje w PL potrafią tylko narzekać jak im ciężko i źle. W doopie ich mam. Na wakacje jest tyle innych wspaniałych miejsc. W doopie mam PL i Polaków!

Gość gość
Bo cie nie stac przegrywie na wygnaniu:D Bez 10000€ mi sie tu nie pokazywac nieudacznicy, powinni zawracac was do uk jesli tyle nie macie w kieszeni. Bo tylko ciagniecie od PL kase potem i na bilet powrotny sie wyklocacie o cene. Wielkie bogacze buehhehehe:D

Gość gość
Powtarzam: mam w doopie PL i Polaków. Zrozumiałeś polski bucu?

Gość gość
Czyli masz w doopie siebie :D buahahahha co za debil :D

Gość gość
Jak przekonać mamusię w tej bogatej Polsce, żeby wysyłała mi pieniążki, bo u nas w Jukeju taka bieda, a u was tak dobrze? A moze ty mi przyślesz coś na konto patrioto, skoro mnie tak źle, a tobie tak dobrze? Będę na podpaski miała, bo teraz kradnę papier toaletowy w publicznych kiblach, żeby sobie radzić. Całe szczęście, że w Londynku papier toaletowy jest, nie tak jak w Polsce, gdzie babcia po kawałeczku wydziela.

Gość gość
My w zeszłym roku wydaliśmy w czerwcu Polsce w 2 tygodnie jakoś 2 i pół tysiąca złotych. małżeństwo z kilkuletnim dzieckiem. fundujemy rodzicom restauracje, puby, chodzimy dużo na kawki, soki, lody. kupilam sobie kilka kosmetyków tołpa i dziecku parę ksiązeczek. sobie dwie książki a mąż sobie tez książkę kupił. tyle.

Gość gość
Nie fundujecie tylko oddajecie promil tego co Polska wydala na wasza edukacje i wychowanie. Wasz psi obowiazek przyjezdzac i zostawiac tu kase. Zreszta w uk na nic nie umielibyscie ja wydac. Tylko ostatni matoł wydaje kase tam skoro w PL wszystko jest tansze.

Gość gość
Co z tego że wszystko jest tańsze jak ty chodzisz bezrobotny naokoło twojego obszczanego PGRu i na nic cię nie stać. Ja jeżdżę dokąd chcę i kiedy chcę, bo jestem w doskonałej sytuacji ekonomicznej w której ty nigdy nie będziesz. Przedemną stoi cały świat na skinięcie ręki a przed tobą szczuropolaczku bezrobocie i obszczane Mazury. Z resztą nie, na to cię też nie stać.

Gość gość
Otototo! Prawda, szczera prawda. Ja robię tak samo! Już dawno skończyłam z wakacjami w PL i z posyłaniem rodzinie pieniędzy. Ani grosza nierobom. Są wolni więc niech pokażą ile są warci. A te gnoje w PL potrafią tylko narzekać jak im ciężko i źle. W doopie ich mam. Na wakacje jest tyle innych wspaniałych miejsc. W doopie mam PL i Polaków.

Gość gość
[22:17 ] i ta sama osoba pisała sprawdziłem po IP. W PL stac mnie na wszystko. Już dawno skończyłam z wakacjami w uk i z posyłaniem tym leniom na angielskich benefitach pieniędzy. Ani grosza nierobom. Są wolni więc niech pokażą ile są warci. A te gnoje w uk potrafią tylko narzekać jak im ciężko i źle. W doopie ich mam. Na wakacje jest tyle innych wspaniałych miejsc. W doopie mam uki i angoli.

Gość gość
Nieuk jak zawsze przepisał. Wy polaczki nie macie nic swojego. Nawet kilku poprawnych zdań nie potraficie sklecić samodzielnie. Wasze miejsce jest w oborze. Tam możecie błysnąć intelektem wśród krów i cielaków.

Gość gość
Uk jak zawsze pyskuje. Wy ukinie macie nic swojego. Nawet kilku poprawnych zdań nie potraficie sklecić samodzielnie. Wasze miejsce jest w oborze. Tam możecie błysnąć intelektem wśród krów i cielaków.

Gość gość
Jak widze to tu som same idioci optics paru komentarzy, czy tak trudno odpowiedzec na latwe pytanie?? Ile kasy trszeba na rodZine z 2 dziecami? Tylko na wydawanie I zabawe, nie mowing o hitelu I tp? Ja od 4 roku zycia jestem w uk, jade do pl za tydzien na 14dni I biore £1450 mam nadzieje ze bedzie ok na restauracje taxi I zabawe z dziecmi? People let me know what you think because it’s the first time in many years I’m going back to motherland swinoujscie? Is that enough do I really need extra £1000 on top??

Gość gość
dziś na 14 dni, na rodzine dwoje doroslych I dwoje dzieci, 1400 GBP to bardzo duzo w Polsce. funt teraz mocny wzgledem zlotowki. podstawowe pytanie - czy w tej kwocie masz tez noclegi, czy noclegi juz oplacone wczesniej, osobno? bo na komunikacje, jedzenie, zwiedzanie I rozrywki - mysle ze 1000 GBP wam starczy na pewno, bo to jest 4880 zlotych. my - jest nas troje - latamy zwykle na 10-14 dni w wakacje, lecimy za 2 tygodnie. zwykle 2-3 noce spimy w hotleu w innym miescie, zwiedzamy je, a potem jestesmy u rodziny. ale rodzicom robimy zakupy zywnosciowe, zabieramy ich do restaruracji tak co drugi dzien itd. przelewamy zwykle na konto mojej mamy ok 2600 do 3000 zlotych I nam starcza.

Gość gość
Wezcie jak najwiecej kasy. Bo ceny hoteli sa takie jak na zachodzie Europy, jesli zas pojedziecie do rodziny to trzeba kupic dla kazdego prezencik i jeszcze zarcie kupowac, bo beda ciagle jeczec jak im ciezko w Polandi.

Gość gość
Już dawno skończyłam z wakacjami w PL i z posyłaniem rodzinie pieniędzy. Ani grosza nierobom. Są wolni więc niech pokażą ile są warci. A te gnoje w PL potrafią tylko narzekać jak im ciężko i źle. W doopie ich mam. Na wakacje jest tyle innych wspaniałych miejsc. W doopie mam PL i Polaków!

Gość gość
Dziekuje za odpowiedz i pszepraszam za gramatyke ale nigdy nie chodzilem do szkoly polskiej. Owszem apartament jusz jest oplacony mam nadzieje ze starczy.. dzieki

Gość gośćuyguyg
nae worries ! :)

Gość gość
gość dziś - popieram w 99 procentahc, w jednym nei bo sa ludzie jeszcze normalni w Polsce. jednak mimo wszystko ten egoizm, zawisc to typowa polaczkowa cecha

Gość gość
Zagraniczniaki jak zawsze pyskują. Wy nie macie nic swojego. Nawet kilku poprawnych zdań nie potraficie sklecić samodzielnie. Wasze miejsce jest w zachodniej oborze wsrod islamistów i latanie tanimi liniami dla biedoty. Tam możecie błysnąć intelektem wśród krów i cielaków.

Gość gość
Biore zwykle do Polski jakos 3 tysiace zlotych na mnie partnera I corke. na poltora tygodnia zwykle latamy. czasem wydamy ponad te 3 tys

Gość gość
3 tysiace na tydzien lub dwa, debile, kase przewalaja a inni ludzie maj tyle na miesiac majac dwoje dzieci !!! zrecie tyle czy co? chlejecie?

Gość gość
E tam,swoją kasa i niech każdy robi z nią co chce.dzieki konsumpcji ludzie mają pracę ,jakby trzymali w skarpecie to nikt by z tego nic nie mial

Gość gość
Ja prymitywie mam swoje mieszkanie za granica, wolalam kupic tam niz w Polsce. A tanimi liniami latam bo wole kase przeznaczyc na inne cele. A ty drogim Lotem dokad latasz? Z Radomia do Rzeszowa?

Gość gość
Bo jestes smierdzacym zerem bez wyksztalcenia dlatego wyjechalas z mojej kochanej Polski. Nigdy nie bedziesz tam u siebie emigracyjna mendo.

Gość gość
Jedynie stac cie na tanie linie jak biedote na rzęcha za 2000zł. Pękam ze smiechu jak widze takie pantofelki stojące w kolejce do linii dla biedoty jak ty.

Gość gość
PL to kraj białych murzynów z dorzecza narzecza. Ja tam ani myślę spędzać wakacje ale jak dziesięć lat temu tam byłem to w tydzień wydawałem tyle co polaczki zarabiały za pół roku. Teraz im się trochę poprawiło, i zarabiają więcej. Tam teraz w tydzień wydaje się tyle co ich dwumiesięczna pensja. Buahahaha! Beka z białych murzynów. Dalej ryją za bezdurno.

Gość gość
Przez tydzień (hotele, benzyna, wyżywienie) na objazdówce po Polsce wydaliśmy w sumie 1400 Euro. Na dwie osoby. Uważam, że za ten standard odpowiednia kwota. Problem w wyszukaniu np. dobrego hotelu, czy miejsca, gdzie można coś zjeść. W większości lokali mocno się oszczędza i niestety trudno być zadowolonym, jak w hotelu nie ma np. szamponu. Przecież saszetka kosztuje grosze.