Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dodajnowytemat1

Pytanie do MAŁEJ CZARNEJ KAWY.

Polecane posty

Gość dodajnowytemat1

Czemu tak wcześnie starałaś się o dziecko?. Przeczytałam, ze masz 22 lata i od roku się staraliście. Ile jesteś po ślubie?

2 lata po ślubie jestem, potem mogłabym nie móc juz a co? Mam spore problemy z jajnikami, miałam HSG i laparoskopie bo mam nietolerancje leków na owulacje , brak estrogenów za wysoką prolaktyne testosteron i nieprawidłową immunologie (DHES) brak owulacji której nie możnabyło przywrócić lekami i zespół niepękającego pęcherzyka, do tego miałam torbiele strasznie bolące i po laparoskopi lekarz sam polecił ciąze bo potem poprostu jak mam tyle nieprawidłowości to mogłoby dojsc jeszcze coś i koniec kropka klinika leczenia niepłodnosci a nie jestem za invitro np.-gdybym była zdrowa poczekałabym ze 2 lata jeszcze, mąż jest starszy ma 27 lat-w sumie tez nalegał na dziecko bo baliśmy się że kiedys by nie wyszło poprostu. No i udało się.

Tylko nie wiem co w tym dziwnego, jakaś młoda siksa juz ze mnie nie jest...mąż to samo, widziałam sporo kobiet które w moim wieku urodziły planowane dzieci na kafe i to nie z powodu chorób tylko z czystej checi:) i Chociaż dla 35latki która planuje pierwszą ciazę to może i młoda siksa...

Gość tez mamaa
22 lata - no rzeczywiście straaaaasznie mloda ;) pewnie w glowie wiecej niz polowa kafeterianek... powodzenia Mala Czarna :*