Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wspolny dach podzieli nas

zycie faceta z kobieta pod jednym dachem

Polecane posty

Moorland pewnie podkusilo to samo co ciebie zeby chciec miec frajera

Ja chciałam faceta i takiego też znalazłam, jeżeli twoja partnerka szukała frajera to mamy wyjaśnienie tematu :D

Morland ale tak kazda ci powie bo zadna sie nie przyzna ze jako wyrafinowana idiotka szuka frajera tylko powie ze szuka milosci

Zanim podjelam decyzje o wspolnym zyciu z Moim, mielismy sporo czasu zeby sie poznac w roznych okolicznosciach. Uczucie ktore rozkwitlo, nie zaslepilo mnie ani jego. Ja na zimno obserwowalam jego przyzwyczajenia. Wiele rzeczy mi sie w Nim nie podobalo /talent do zagracania mieszkania, sterty niewyprasowanych ciuchow poupychanych w szafe, brudne okna i firany /. Obserwowalam jego mieszkanie, ale nie krytykowalam niczego. Z czasem coraz czesciej spotykalismy sie u mnie. Bylo milo, czysto i zawsze cos do jedzenia. Po pewnym czasie uslyszalam, ze jest mu ze mna dobrze, ze mnie kocha i uwaza, ze powinnismy byc razem. No i zaczely sie - schody. Powiedzialam mu wprost, ze nie chce z nim mieszkac, bo nie podoba mi sie to, jak mieszka, i obawiam sie, ze w krotkim czasie zabalagani moje mieszkanie tak jak swoje. Oboje pracowalismy po 8 - 12 godzin, kazdy wracal do domu zmeczony. Nie chcilam byc jego gosposia ani gderac o to, ze nie sprzata po sobie, bo mu to "nie przeszkadza". Po kilku ostrych klotniach, rozstalismy sie. A co najciekawsze to, to, ze wraz z widokiem jego brudu i innych zaniedban w wygladzie, przeszla mi "wielka milosc" do tego flejtucha. Po miesiacu od zerwania przyszedl elegancki, z bukietem i powiedzial : Ty mialas racje, balaganiarz ze mnie, ale chce to zmienic, tylko badzmy razem. Niestety, moje uczucie wygaslo. Sama bylam tym zdziwiona, ale tak sie stalo, a bez milosci nie ma pary.