Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość InteligentnyMateusz

Dieta inteligentnego Mateusza, polecam!

Polecane posty

Gość InteligentnyMateusz

I posiłek - musli II posiłek - jajko + chleb III posiłek - ryż + warzywo + mięso IV posiłek - owoc + bakalie VI posiłek - makaron + twaróg Efekty będą gwarantowane!

Gość Raczej nie ...
Ryż makaron i mięso jednego dnia... Efektow to rewelacyjnych nie przyniesie.

Gość Raczej nie ...
No i wagowo ile czego zjeść. Białe pieczywo zastopić razowym .

Gość aaara
a to musli z czym?

Gość InteligentnyMateusz
Chciałem Wam tylko uświadomić to, że liczenie kalorii i wszystkich składników jest głupotą. Każdą dobrą, czyli zdrową dietę można ułożyć z marszu i nie trzeba być specjalistą. Ja takich diet kapuścianych, owocowo-warzywnych, bezmięsnych, jogurtowych, kalafiorowych itd. mógłbym układać bez liku. Ale jaki to ma sens? Wy ślepo wierzycie tym co piszą w gazetkach i na portalach internetowych. Przecież oni muszą coś napisać, żebyście czytali i tracili czas i pieniądze. Dzisiaj napiszą, że zdrowe jest jedzenie jabłek, a jutro napiszą, ze zdrowe jest jedzenie bananów. Dzisiaj napiszą "Jedz mandarynki", a jutro napiszą "Jedz arbuzy". Przecież oni niczego nowego nie wymyślają, lecz potrafię tak napisać, abyście myśleli, że odkryli nową Amerykę. Ruszcie wreszcie głową i zacznijcie myśleć.

Gość Mateusz -,
Nie jestes uppdaterad . Juz od lat wiadomo ze weglowodany sa przyczyna otylosci , wiec te Twoja pseudodiete rzeczywiscie moglby ulozyc kazdy i zamiescic w " Pani Domu " . Zabierz z diety chleb , mussli, owoce,bakalie ,ryz ,makaron i...moze efekty beda . Potem poczytaj troche o tym ze organizm to nie fabryka do spalania kalorii i nie wszystko jest tak proste jak w matematyce , bo do tego dochodzi jeszcze cala gospodarka hormonalna . Kazdy organizm jest inny - sa tacy co tyja na ilosci jedzenia ,na ktorej inni latwo chudna . Co 5 kobieta ma PCOS . Poczytaj tez o tym ze mezczyzni " latwiej " chudna niz kobiety . chocby na diecie Atkinsa ( wprost leca z wagi ) . Dopiero potem bierz sie za ukladanie diet . Jakby sprawa byla tak proste jak Ci sie wydaje to nie byloby tych wszystkich operacji zmniejszania zoladka .A napewno musisz wiedziec , ze pol kilograma owocow to tyle samo cukru co w pol litra coca coli , wiec owoce przy odchudzaniu sa kompletnie nie wskazane .

Gość gfshpoii
nie zwracajcie na niego uwagi :D to kafeteryjny debil

Najlepsza dieta to ŻP - żryj połowę i ruch, codziennie pożądnie się spocić. Efekt gwarantowany :):)

Gość do konentujacej wyżej
Co za bzdury! Co 5-ta kobieta ma PCOS??? Skąd takie dane??? Sama to mam i wiem,że nie jest to aż tak powszechna choroba. Co do węglowodanów - jestem żywym przykładem tego,że jedząc chleb można schudnąć.

Gość kaaalia
ja tez lubie chleb ale mi sie po nim tyje i to w brzuchu tylko