Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

basia1551

Telefon stacjonarny -dzwoniący natręt.

Polecane posty

czy może dzwonić ktoś na telefon stacjonarny tak, żebym potem to ja płaciła za rachunek przez jego dzwonienie? Bo od 2 dni coś takiego się dzieje, w nocy po północy dzwoni o tej samej porze, zawsze ja odbieram i jest cisza. Co jakiś czas tylko słyszę po cichu wymawiane "halo, halo, do kogo się dodzwoniłem" wie gdzie mniej więcej mieszkam, dzisiaj udało mi się wyciągnąć od niego imię, ale pewnie jest fałszywe. No i dziś jeszcze dwa razy powtórzył... "mam smaka na ciebie" nie wiem czy ktoś się nabija czy nie... zaczyna mnie to stresować...

Nawet nie mam w telefonie funkcji wyświetlanego nr osoby dzwoniącej... Dzisiaj trochę mu wygarnęłam, ale nawet nie słychać, żeby się ze mnie śmiał...

Gość Rozkrak
oj oj moze w tym czasie kasłał eheheh :-) idiota śmieje się tylko po ciemaku i do tego poczeba ci asz dwóch nie zajoonc? eheheheh ojej kicaczku jak tam Pl an świateczny kolednicy przeszli nabór czy ten sam co rok? eheheheh ale pacz no chamy wyleczyli się z kasłania eheheh ojej mało im płacisz dziubek

W ciągu tygodnia też są telefony, ale wtedy nic nie mówi tylko albo się rozłącza, albo 1 bądź 2 sygnałami zadzwoni... No nic postaram się nie odbierać.. Mam tylko nadzieję, ze nie będzie teraz tak, ze za to dzwonienie jego, ja będę musiała płacić...

Gość Rozkrak
o to znak że ałtor autorytatywnie miał wyimaginowany wytrysk :-) czego dowód zostawił na heblownym rózowym sweterku :-) a panna dzwoniła z zamiejscowej? miały wery seksi głos ehehhehe nie zajonc lizanie traper było ... czy śnieg trzepałeś wycierajonc o kant schodów? no raczej tak. nie? eheheh

Gość Nie odbieraj i tyle
Rozkrak zamknij ten ryj nie wnosisz nic do tematu. Nie umiesz pisac, do postawowki sie cofnij robolu.

Gość Rozkrak
znasz mnie czy mój komp te studentcik idż domyj słuchwakę ehehehe bo ci prunt wyłonczom a wtedy gumioki i do obory cyca ciągnonć tak? tak pa....stachu czy jakus tak eheheh

Gość Rozkrak
jutro pipke se pooglondasz w dekoderze ...nawet gołą :-) umiesz tak na stałe siem zameldować czy tylko podszczekiwać za rogu ughuguhgu

Gość Rozkrak
jestes fanem fenomenalnego serialu pt"zdrady" w sam raz mozesz pisać im scenariusze :-)PPP i montować pluskwy w perlargoniach w kiblu obyś tylko spłuczki nie uzwyał bo zagłuch siem robi wtedy egeheghege

Gość Starsza siostra dobrze prawi
Sraj dalej moze ci rozumu przybedzie.